- 1 Ocak 2018
- 2
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi mvkrmzsvr7
-
Gözünü kapat inan ki 10 saniyeden az sürecek hatta anlamayacaksın bile neden kendini korkutuyosun, erteleme bak erteleye erteleye 1 sene geçmişDoğru diyorsun ben de kendi kendime bu lafı diyorum ama işte istemsizce eşimi itiyorum canım yanacak diye biz mi doğru yapmıyoruz acaba diyor esim de haklı olarak psikoloğa gidemiyorum ufak yerde yaşıyoruz utancımdan(
Selam hanımlar ben bu siteye rahatsızlığım yüzünden kayıt oldum ve bu konuyu açma gereği duydum. Eminim benim durumumda daha bir sürü kadın vardır. Evleneli bir sene oldu ve eşimle henüz tam bir birliktelik yaşayamadık. Nedenini araştırırken vajinismusa rastladım ve olabilir miyim diye düşündüm. Ağladım, eşimi suçladım, pes etmeyi düşündüm ama artık kendime güveniyorum.
Eşimle birlikte olmaya çalıştıgımızda o bölgeme geldiğinde canım yanıyor gibi hissediyorum eşimi ittiriyorum. kendim parmağımla dokunabiliyorum ama içine sokamıyorum. Ayna karşısında ıkınıp deliği görebiliyorum fakat devamı yok işte bana yardımcı olur musunuz lütfen bu drurumdan çok muzdaripim hanımlar.artık gerçekten bir kadın olmak istiyorum sanki evli değilim gibi hissediyoru
Bana da yardımcı olsanız bende aynı dertten muzdarıbım 5 ay oldu allah kimseye vermesin çok zorEğer halen daha bu sıkıntıdan müzdaripsen mesajımı cevapla sana yardımcı olayım canım
bu şekilde bir çözüm olabilir mi. yıllardır bu sıkıntıyı çekiyorum, gözümü kapatıp 10 saniye dayanabileceğiniz bir şey değil bu. Gerçekten vajinismus hastası olsaydınız bu şekilde düşünmezdiniz.Gözünü kapat inan ki 10 saniyeden az sürecek hatta anlamayacaksın bile neden kendini korkutuyosun, erteleme bak erteleye erteleye 1 sene geçmiş
Burada vajinusmusu yenenlerle konuşabilirsin canım
Canımm seni çok iyi anlıyorum allah yar ve yardımcın olsun bende 3 ay yaşadım zehir oldu evliligimin 3 ayı evde nefes alamıyordum şimdi iyiym çok şükür yendimbu şekilde bir çözüm olabilir mi. yıllardır bu sıkıntıyı çekiyorum, gözümü kapatıp 10 saniye dayanabileceğiniz bir şey değil bu. Gerçekten vajinismus hastası olsaydınız bu şekilde düşünmezdiniz.
Canım yaaaa sizleri çok iyi anlıyorum bende yaşadımBana da yardımcı olsanız bende aynı dertten muzdarıbım 5 ay oldu allah kimseye vermesin çok zor
Tecrübe alalım o halde olmaz mıCanım yaaaa sizleri çok iyi anlıyorum bende yaşadım
Ben kendim yendim canım eşime güvene güvene yavaş yavaş istersen özeldende konuşabiliriz yardımcı olurum sanaTecrübe alalım o halde olmaz mı
Bana yardımcı olabilir misinizEğer halen daha bu sıkıntıdan müzdaripsen mesajımı cevapla sana yardımcı olayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?