- 1 Ocak 2018
- 2
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi mvkrmzsvr7
Selam hanımlar ben bu siteye rahatsızlığım yüzünden kayıt oldum ve bu konuyu açma gereği duydum. Eminim benim durumumda daha bir sürü kadın vardır. Evleneli bir sene oldu ve eşimle henüz tam bir birliktelik yaşayamadık. Nedenini araştırırken vajinismusa rastladım ve olabilir miyim diye düşündüm. Ağladım, eşimi suçladım, pes etmeyi düşündüm ama artık kendime güveniyorum.
Eşimle birlikte olmaya çalıştıgımızda o bölgeme geldiğinde canım yanıyor gibi hissediyorum eşimi ittiriyorum. kendim parmağımla dokunabiliyorum ama içine sokamıyorum. Ayna karşısında ıkınıp deliği görebiliyorum fakat devamı yok işte bana yardımcı olur musunuz lütfen bu drurumdan çok muzdaripim hanımlar. artık gerçekten bir kadın olmak istiyorum sanki evli değilim gibi hissediyorum
Eşimle birlikte olmaya çalıştıgımızda o bölgeme geldiğinde canım yanıyor gibi hissediyorum eşimi ittiriyorum. kendim parmağımla dokunabiliyorum ama içine sokamıyorum. Ayna karşısında ıkınıp deliği görebiliyorum fakat devamı yok işte bana yardımcı olur musunuz lütfen bu drurumdan çok muzdaripim hanımlar. artık gerçekten bir kadın olmak istiyorum sanki evli değilim gibi hissediyorum