Vajinismus'u bende yendim!!! :)

Soraya_Baxtiyari

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
45
119
8
31
Merhabalar :)
Evet arkadaslar bazilari belki bilir, buraya 1 hafta önce bir konu acmistim, vajinismus hastasiydim 1 senedir.
Sali günü egzersizlere baslamistim. Önce parmak sonra aparat egzersizi.
Ve dün yani cumartesi günü vajinismusu yendim :) 4 gün icerisinde bu kabustan uyandim... Size mutlulugumu tarif edemem... Esimle yasadigimiz o anin güzelligini tarif edemem...
Bu site ve bu sitenin melekleri, ben kanatsiz melekler diyorum.. Iste onlar olmasaydi ben hala depresifleri oynuyordum...

Ilk basta hayalperest_11 hayalperest_11 ve P Prometteur olmak üzere.... Ki bu iki kanatsiz melek ben onlara yazmadan bana özelden mesaj yazip yardim ettiler... Bikmadan, her seferinde bana cevap yazdilar beni motive ettiler....
Sonra Kontes001 Kontes001 , @__ATALANTE , @limonatadiyorki , H hanya , semizotu_ semizotu_ M monalazo , @yadininablasi
Hepsine cok cok cok tesekkür ediyorum ALLAH bin kere razi olsun... Onlar olmasaydi ben basaramazdim.. :)
Eger unuttugum varsa lütfen affetsinler...
Yardima ihtiyaci olanlara sesleniyorum ben burdayim istediklerini sorabilirler... Ben yendiysem herkes yener... 4 gün icinde korkumu yendim, inanin zor degil sadece bir kere adim atmaniz gerekiyor...
Cesaret ve egzersiz bunlari yaparsaniz yüzdeyüz yenersiniz... ALLAH herkesin bu cileyi cekenlerin yardimcisi olsun....

Evet arkadaslar bazilari belki bilir, buraya 1 hafta önce bir konu acmistim, vajinismus hastasiydim 1 senedir.
Ve dün yani cumartesi günü vajinismusu yendim :) 4 gün icerisinde bu kabustan uyandim... Size mutlulugumu tarif edemem... Esimle yasadigimiz o anin güzelligini tarif edemem...
Bu site ve bu sitenin melekleri, ben kanatsiz melekler diyorum.. Iste onlar olmasaydi ben hala depresifleri oynuyordum...

Ilk basta hayalperest_11 hayalperest_11 ve P Prometteur olmak üzere.... Ki bu iki kanatsiz melek ben onlara yazmadan bana özelden mesaj yazip yardim ettiler... Bikmadan, her seferinde bana cevap yazdilar beni motive ettiler....
Sonra Kontes001 Kontes001 , @__ATALANTE , @limonatadiyorki , H hanya , semizotu_ semizotu_ M monalazo , @yadininablasi
Hepsine cok cok cok tesekkür ediyorum ALLAH bin kere razi olsun... Onlar olmasaydi ben basaramazdim.. :)
Yardima ihtiyaci olanlara sesleniyorum ben burdayim istediklerini sorabilirler... Ben yendiysem herkes yener... 4 gün icinde korkumu yendim, inanin zor degil sadece bir kere adim atmaniz gerekiyor...
Cesaret ve egzersiz bunlari yaparsaniz yüzdeyüz yenersiniz... ALLAH herkesin bu cileyi cekenlerin yardimcisi olsun....

Rica ederiz canım benim çok sevindim darısı başaramamış arkadaşlarımızın başına inşallah. Dediğin gibi egzersiz ve inanmak bu ikisi olduktan sonra yenmemek için bir neden yok :)

Canım benim tekrar tebrik ederim :) çok mutlu oldum. İnşallah herkes senin gibi azimle egzersizlere devam eder ve herkes yener. Biz yaşadığımız için ne kadar zor biliyoruz. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar yenen arkadaşlara soru sormaktan çekinmesin lütfen. Darısı diğer arkadaşlara :)

Merhaba bende 3 aylık evliyim. Ve hala basaramadik artık busorumu nasıl cozecegimi bilmiyorum bana da yardımcı olur musunuz :(

Merhaba bende 3 aylık evliyim. Ve hala basaramadik artık busorumu nasıl cozecegimi bilmiyorum bana da yardımcı olur musunuz :KK43:
Tabii.
Öncelikle bir kadin doktoruna gittiniz mi? Fiziksel bir probleminiz yoksa eminim ki psikolojiktir. Benim ki psikolojikti yani vajinismus. Bana özelden yazabilirsin biraz detayli bir sekilde ve sana yardimci olurum.

Merhaba,
Doğru başlık altınamı yazıyorum bilmiyorum ama hikayeleri okuyunca bende bir cesaret üye oldum.Yaklaşık 9 aydır bu hastalıkla mücadele ediyoruz.Fakat ufacık bile aşama kaydedemedim.Aslında sebep benim harekete geçmemem ve artık ümidimi kaybetmemden kaynaklanıyor.Fiziksel olarak hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen ilişki denemeleri başarısız.Eğer bir gün bunu aşarsam bende buraya yazmak çok isterim :(

Back