2 senedir evliyim.bu hastalığı hep erteliyordum.kadın doğum uzmanına gittim.psikolağa gittim 3-4 ay tedavimin süreceğini söyledi.daha sonra vajinismus merkezine gittim.ve 4 günlük bir tedavi gördüm.Parmak ve nefes egzerleri verdi.basarı ile yaptım.bir de ıkınmak çok önemli arkadaşlar.denedik ve oldu ağladım mutluluktan 2 senedir psikolojik etkilendiğim için bu duyguyu yaşamayan bilemez.vajinismus aşılamayacak bir rahatsızlık değil.Size tavsiyem ertelemeyin.Ve Rabbim nasip ederse çocuk istiyoruz.İnşallah yazım herkese faydalı olur.
nefes egzersizi çok iyi geldi bana.kendini sıkmadan yavaşça nefes al ver ve ilişkiye girerken ıkınmak çok önemli .ön sevi....yi de uzun tutun.20 dakika kadar.Vajina ne kadar çok ıslanırsa ilişkiye okadar rahat girebiliyorsun.kendini sıkarsan vajina kasların kasılır ve ilişkiye girmek zorlaşır.Birde yarısı kadar girdiği zaman sakın geri çekilme derin nefes al ver ve ıkın kendini kasma.dediğim gibi ön sevi....,meyi uzun tutarsan 20 dakika kadar vajinan ıslanır sende gevşersin rahatlarsın ve rahatlıkla ilişkiye girebilirsin ozaman.
vajinan yeteri kadar ıslandıktan sonrayatağa düz şekilde yat bacaklarını aç derin ve yavaşça nefes al ver kendini serbest bırak kasma.penis vajinaya girerken ıkın zaten sizin yarıya kadar giriyormuş sakın kendini geri çekme yavaşça nefes al ver altına yastıkta koyabilirsin.penis girerken ıkın ve kendini geri çekme.ön sevi...meyi uzun tutarsan vajinan ıslanır ve daha rahat ilişkiye girebilirsin.sizin vajinismus ne derecede bilmediğim için net bişey söyleyemiyorum ama tedaviyi ertelemeyin.
Evet gün aşırı ilişki tavsiye edıyor alışana kadar.Alışman için gün aşırı ilişkiye girmen lazım ara verme yoksa cinsellikten soğursun.inş yenersiniz rica ederim.iyi akşamlar