Benimde tedavi biteli 2,5 ay oldu hala yanma ve acıma oluyor. ama doktorumun bana en başta dediği ben sana acıya care bulucam demiyorum evet kaçınılmaz bir acı olacak ben sana buna alıştırcam diyorum lafıydı ve öylede oldu alıştım bile o kadarda acımıyormuş. ama uzun süre ara verirsem regl gibi yine ilk seferde acıma oluyor:)
Benimde tedavi biteli 2,5 ay oldu hala yanma ve acıma oluyor. ama doktorumun bana en başta dediği ben sana acıya care bulucam demiyorum evet kaçınılmaz bir acı olacak ben sana buna alıştırcam diyorum lafıydı ve öylede oldu alıştım bile o kadarda acımıyormuş. ama uzun süre ara verirsem regl gibi yine ilk seferde acıma oluyor:)
Ay insallah hayirlisiyla Rabbim versin ,arkadaaslarimin cocuklarini gorunce kendimi kotu hisdediyorum bi de surekli sorup duruyorlar yok mu diye oysa bilmiyorlar ki 9 ayne cektigimi
İlk girişte benim de kasılmam oluyor daha sonra alışıyor. Her gece hemn hemen egzersiz yapıyoruz. Ama o ilk girişteki kasılma yok olup artık hiç acımıyor diyene kadar doktorum çocuk yapma dedi