• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismustan sonra..

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
123
34
Arkadaslar 9 ay vajinismusla ugrastim ,5 aydir yendim fakat vajinal rahatlama olmuyor bende,surtunrk orgzm oluyorum ,vajinl rhatlama nasil oluo

Arkadaslar 9 ay vajinismusla ugrastim ,5 aydir yendim fakat vajinal rahatlama olmuyor bende,surtunrk orgzm oluyorum ,vajinl rhatlama nasil oluo

Benimde tedavi biteli 2,5 ay oldu hala yanma ve acıma oluyor. ama doktorumun bana en başta dediği ben sana acıya care bulucam demiyorum evet kaçınılmaz bir acı olacak ben sana buna alıştırcam diyorum lafıydı ve öylede oldu alıştım bile o kadarda acımıyormuş. ama uzun süre ara verirsem regl gibi yine ilk seferde acıma oluyor:)

Benimde tedavi biteli 2,5 ay oldu hala yanma ve acıma oluyor. ama doktorumun bana en başta dediği ben sana acıya care bulucam demiyorum evet kaçınılmaz bir acı olacak ben sana buna alıştırcam diyorum lafıydı ve öylede oldu alıştım bile o kadarda acımıyormuş. ama uzun süre ara verirsem regl gibi yine ilk seferde acıma oluyor:)
Ben de artik aciya alstm da digeri olmuyor bi de hamile kalirsam eski halime donermiyim diye korkuyorum ,

Canım ilişkiye girmeye alışana kadar . Acı yok kasma yok bunlardan tamamen sıyrılana kadar uygun gormuyor doktorlar
Oyle de ben cocuk istiyorum insallah ,suan sadece hafif ilk giriste kasilmam var onun disinda aci pek olmuyor ,herseyin hayirlisi tabi ya

Oyle de ben cocuk istiyorum insallah ,suan sadece hafif ilk giriste kasilmam var onun disinda aci pek olmuyor ,herseyin hayirlisi tabi ya
Acı zaten yok kasılma olunca acı oluyor. İlişkide rahatsan yapabılırsın bence. Hayırlı evlat versin Allahım

Acı zaten yok kasılma olunca acı oluyor. İlişkide rahatsan yapabılırsın bence. Hayırlı evlat versin Allahım
Ay insallah hayirlisiyla Rabbim versin ,arkadaaslarimin cocuklarini gorunce kendimi kotu hisdediyorum bi de surekli sorup duruyorlar yok mu diye oysa bilmiyorlar ki 9 ayne cektigimi :(

Etrafa bakma sen. Daha yeni gelinsin. Rabbim vakti gelince verir .yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun

İlk girişte benim de kasılmam oluyor daha sonra alışıyor. Her gece hemn hemen egzersiz yapıyoruz. Ama o ilk girişteki kasılma yok olup artık hiç acımıyor diyene kadar doktorum çocuk yapma dedi

Back