Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar 9 ay vajinismusla ugrastim ,5 aydir yendim fakat vajinal rahatlama olmuyor bende,surtunrk orgzm oluyorum ,vajinl rhatlama nasil oluo
Ben de artik aciya alstm da digeri olmuyor bi de hamile kalirsam eski halime donermiyim diye korkuyorum ,Benimde tedavi biteli 2,5 ay oldu hala yanma ve acıma oluyor. ama doktorumun bana en başta dediği ben sana acıya care bulucam demiyorum evet kaçınılmaz bir acı olacak ben sana buna alıştırcam diyorum lafıydı ve öylede oldu alıştım bile o kadarda acımıyormuş. ama uzun süre ara verirsem regl gibi yine ilk seferde acıma oluyor:)
Ben de artik aciya alstm da digeri olmuyor bi de hamile kalirsam eski halime donermiyim diye korkuyorum ,
Yani doktor ,vajinal rahatlama olana kadar mi hamile kalma dedi ?Bana bu sorun içinde 6 ay filan çocuk yapmamayı tavsiye etti
Canım ilişkiye girmeye alışana kadar . Acı yok kasma yok bunlardan tamamen sıyrılana kadar uygun gormuyor doktorlarYani doktor ,vajinal rahatlama olana kadar mi hamile kalma dedi ?
Oyle de ben cocuk istiyorum insallah ,suan sadece hafif ilk giriste kasilmam var onun disinda aci pek olmuyor ,herseyin hayirlisi tabi yaCanım ilişkiye girmeye alışana kadar . Acı yok kasma yok bunlardan tamamen sıyrılana kadar uygun gormuyor doktorlar
Acı zaten yok kasılma olunca acı oluyor. İlişkide rahatsan yapabılırsın bence. Hayırlı evlat versin AllahımOyle de ben cocuk istiyorum insallah ,suan sadece hafif ilk giriste kasilmam var onun disinda aci pek olmuyor ,herseyin hayirlisi tabi ya
Ay insallah hayirlisiyla Rabbim versin ,arkadaaslarimin cocuklarini gorunce kendimi kotu hisdediyorum bi de surekli sorup duruyorlar yok mu diye oysa bilmiyorlar ki 9 ayne cektigimiAcı zaten yok kasılma olunca acı oluyor. İlişkide rahatsan yapabılırsın bence. Hayırlı evlat versin Allahım
İlk girişte benim de kasılmam oluyor daha sonra alışıyor. Her gece hemn hemen egzersiz yapıyoruz. Ama o ilk girişteki kasılma yok olup artık hiç acımıyor diyene kadar doktorum çocuk yapma dediOyle de ben cocuk istiyorum insallah ,suan sadece hafif ilk giriste kasilmam var onun disinda aci pek olmuyor ,herseyin hayirlisi tabi ya