• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismussss

Cobiandmin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
25
14
38
33
Merhabalar 4 yıllık evliyim ve vajinismusum😔evlendiğimiz günden bu yana bir adım ilerleyemedik hep daha kötüye gittik her deneme sonrası eşimi ellermle itiyorum yanaştırmıyorum bile ilişkiye girmek için olması gereken herşey oluyor tek sorun birleşme olacagı zaman korkutorum canım çok yanacak diye bacaklarımı kitliyorum yanaştırmıyorumm bana yardım edin lütfennnnn beni ancak bu durumu yaşayanlar anlar tecrübelerinize ihtiyacım var korkunuzu nasıl yendiniz bu illet hastalıktan nasıl kurtulacagım😔😔

Canım senin durumunda olan en yakın arkadaşımdı ve 3 günde aştı bunu hem de kendi doktora gitmeden. Sonra da oturdu geçen yıllarına ağladı haklıymışsın dedi. Dilatör siparişi ver internetten evde en küçükten başlayarak büyüğe dpgru giderek egzersiz yap. Şunu hiçç unutma orası deliiiiik. Ordan kocaman bebek çıkıyor. Asla ama asla erteleme 4 yıl gitmiş tamam geriye bakma artık ileriye bak. Bunun için mi boşuna gözyası döktüm yıllarım gitti diyeceksin

Bende sizin gibiydim panik atak yasıyordum resmen asla yanaştırmıyordum ama ben 2 ay çektim ve tedavi oldum 1 günde kurtuldum çok şükür siz neden bu kadar beklediniz çok olmuş😕

Merhabalar 4 yıllık evliyim ve vajinismusum😔evlendiğimiz günden bu yana bir adım ilerleyemedik hep daha kötüye gittik her deneme sonrası eşimi ellermle itiyorum yanaştırmıyorum bile ilişkiye girmek için olması gereken herşey oluyor tek sorun birleşme olacagı zaman korkutorum canım çok yanacak diye bacaklarımı kitliyorum yanaştırmıyorumm bana yardım edin lütfennnnn beni ancak bu durumu yaşayanlar anlar tecrübelerinize ihtiyacım var korkunuzu nasıl yendiniz bu illet hastalıktan nasıl kurtulacagım😔😔
Canım ankarada Süleyman eserdağ ve ekibi var 3 günde bu durumdan kurtulursun benim kardeşimde aynı sıkıntıyı çekiyordu orda yendi bu hastalığı. Hiç bekleme biran önce git ve kurtul.

Bende sizin gibiydim panik atak yasıyordum resmen asla yanaştırmıyordum ama ben 2 ay çektim ve tedavi old
4 yildir hic ilsikiye girmednzmi😥
malesef hiç ilişkiye giremedik 😔 çok kötü bir durum rabbim kimseye yaşatmasın 8 yıllık bir sevgililik dönemi sonrasında evlenip böyle bişey yaşamak bizi o kadar etkilediki çok yıprandık ilişki yaşayamadıgımızın vermiş oldugu gerginlikle hep kavga eder olduk sudan sebeplerle en son bir doktora gittik sonraki seansa tam başlayacaktık covid çıktı gidemedik 😔yine kaldı

Bende sizin gibiydim panik atak yasıyordum resmen asla yanaştırmıyordum ama ben 2 ay çektim ve tedavi oldum 1 günde kurtuldum çok şükür siz neden bu kadar beklediniz çok olmuş😕
İlk zamanlar maddi sebeplerden dolayı gidemedk ve hep kendiliğimden düzeleceğime inanarak zaman geçti bugüne geldk 😔 maddi sebeplerden erteledik durduk en son bir doktora gittik tam seanslara başlayacktık covid çıktı gidemedik😔artık neden bebek yapmıyosunuz diye soranlata verecek bir cvp bulamıyorum çok kötü psikolojim😔

Vazalin denediniz mi ben vazelinle aşmistim ama 5 aylık evliydik sizin süre çok uzun. Gözünüzü kapatın hiç öyle anlatilanlar gibi olmadığını anlicaniz insallah

İlk zamanlar maddi sebeplerden dolayı gidemedk ve hep kendiliğimden düzeleceğime inanarak zaman geçti bugüne geldk 😔 maddi sebeplerden erteledik durduk en son bir doktora gittik tam seanslara başlayacktık covid çıktı gidemedik😔artık neden bebek yapmıyosunuz diye soranlata verecek bir cvp bulamıyorum çok kötü psikolojim😔
Sizi çok iyi anlıyorum 2 ay çektim ama Rabbim kimseye yaşatmasın. Kendiniz evde deneme yaptınız mı doktora gitmeden yenenler var dilatör ile.
Benim cesaretim yoktu doktora gittim.

Internetten dilatör seti siparis etmek ilk işiniz olsun. Egzersiz yapmadan yenemezsiniz dilatör şart. Hepimiz o yoldan gectik.. keşke daha once duysaydim dilatörü dediğim çok oldu.

Vazalin denediniz mi ben vazelinle aşmistim ama 5 aylık evliydik sizin süre çok uzun. Gözünüzü kapatın hiç öyle anlatilanlar gibi olmadığını anlicaniz insallah
ilk zamanlar jel denedik ama benim sorunum bacaklarımı açamıyorum eşimi itiyorum kendimi kasıyorum 😔

Canım senin durumunda olan en yakın arkadaşımdı ve 3 günde aştı bunu hem de kendi doktora gitmeden. Sonra da oturdu geçen yıllarına ağladı haklıymışsın dedi. Dilatör siparişi ver internetten evde en küçükten başlayarak büyüğe dpgru giderek egzersiz yap. Şunu hiçç unutma orası deliiiiik. Ordan kocaman bebek çıkıyor. Asla ama asla erteleme 4 yıl gitmiş tamam geriye bakma artık ileriye bak. Bunun için mi boşuna gözyası döktüm yıllarım gitti diyeceksin
Kendi kendine nasıl yendi bunu bana yardımcı olsa keşke artık bıktım bu durumdann😔herşey tamam olsa hep eksiğiz artık bu sorunu alıp benmde bi bebeğim olsun istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum 😔😔😔😔

Sizi çok iyi anlıyorum 2 ay çektim ama Rabbim kimseye yaşatmasın. Kendiniz evde deneme yaptınız mı doktora gitmeden yenenler var dilatör ile.
Benim cesaretim yoktu doktora gittim.
Ben parmak egzersizi bile yapamıyorum korkuyorum canım yanacak diye ayna egzersizini yaptım aslında ama hep canımın çok yanacagını düşündüğümden oraya birşey denemedim 😔

Ben parmak egzersizi bile yapamıyorum korkuyorum canım yanacak diye ayna egzersizini yaptım aslında ama hep canımın çok yanacagını düşündüğümden oraya birşey denemedim 😔
Bence ertelemeyin doktora gidip yendikten sonra emin olun parası zerre umrunuzda olmuyo borç alın yada kredi çekin bilmiyorum ama doktora gidin ve bu durumdan kurtulun. Yendikten sonra üzerinizden yük kalkacak.

Beş aylık evliyim ben de. Evliligimin ikinci ayına yakın bir zamanda yendim. Bu ramazandan birkaç gün önceydi. Deneyerek, zorlayarak oldu benimki bir şekilde. Tedavi ya da egzersiz hiçbir şey yapmadım.
Ama sana tavsiyem jnci jnci 'ye mesaj at ya da profiline girip bir bak. Açtığı bir konu başlığı vardı. Çok açıklayıcı bir şekilde yazmış. Orda da bu durumu yaşayan birçok kadın var.
İnşallah tez zamanda kurtulursunuz bu durumdan. Çokça da dua edin mutlaka. Şifanın kaynağı Allah çünkü.

Kendi kendine nasıl yendi bunu bana yardımcı olsa keşke artık bıktım bu durumdann😔herşey tamam olsa hep eksiğiz artık bu sorunu alıp benmde bi bebeğim olsun istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum 😔😔😔😔
Dilatörle yendi. Sipariş etti. Resmini atmıstı ama silmişim internette vardır canım. Bak kendin bi karar ver ve sipariş et. En küçüğünden başla. Benim verdiğim gazla yendi arkadaşım. Çok sıkıştırdım bunalttım erteleme dedim. Resmen doktor gibi ödev verdim bugün 2 saat bunu çalış vs diye. 3. Gün eşli denemede başarılı olmuş ve ertesi günü sevinçten ağlayarak aradı. Bak şöyle düşün. Dilatörü kullanınca zaten oranın yolunun açık olduğunu psikolojik olarak artık biliyosun ve beynin bunu kaydediyo. Arkadaşım şimdi çocuk bile düşünüyo. Sen de yapabilirisn kimseden eksiğin yok. Zamanını boşuna harcama artık. Ertelemek en büyük düşman

Back
X