Arkadaşlar merhaba. Vajinismus tedavisi görüyorum ve kadın doğumcum alttan muayene yapmadıgı ıcın sorunumu burada sorma geregı duydum. Ben parmak egzersizi yaparken orta parmagımı sonuna kadar ilerletiyorum ve parmagım tam olarak girdiğinde boyle sol tarafta bademcik gibi bir çıkıntı hissediyorum. Panik oldum ve egzersizlere de sogudum. Acaba kötü bir şey mi? Normalde o alanın duz ve çıkıntısız olması gerekmez mi? Bilmediğim için soruyorum arkadaslar kusura bakmayın. Böyle iri ve bademcik gibi bir şeye değiyor elim ve tek taraflı bişi bu
Valla kafam cok bozuldu ya boyle orta parmagımı ikinci boguma kadar sokunca elime degıyor anlamadım ki normalde dumduz olması gerekmez mi için? Küçük pütürlü yuzeyler oluyor da o kocaman şeye elim degınce irkiliyorum her defasında ya
Valla kafam cok bozuldu ya boyle orta parmagımı ikinci boguma kadar sokunca elime degıyor anlamadım ki normalde dumduz olması gerekmez mi için? Küçük pütürlü yuzeyler oluyor da o kocaman şeye elim degınce irkiliyorum her defasında ya