• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajınısmusken asılama yada tup bebk yaptıran varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi bnbl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bnbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
6
0
36
Kayseri
arkadaslar vajınısmusluyum 12 yıldır artık olmuyor ne yaptıysak
bebk olsun ıstyyruz bu sekılde olup tup yada asılama deneyenınz oldumu

arkadaslar vajınısmusluyum 12 yıldır artık olmuyor ne yaptıysak
bebk olsun ıstyyruz bu sekılde olup tup yada asılama deneyenınz oldumu

Vajinismusluyum derken evliliginizi aseksüel (ilişki olmaksızın) devam ettirdiginizi mi kastettiniz?

Son düzenleme:
bence tüp bebek yada asılamadan önce doktor tedavisiyle vajinusmustan kurtulmalısınız.bende 1,5 yıl çektim o kabusu 3 günde kurtuldum.parmak egzersizi bile yapamıyordum ömrümün sonuna kadar öyle kalacağımı düşünüyordum ama cok şükür gecti o günler.kendi kendinize basaramıyorsanız lütfen tüp bebeğe harcayacağınız parayı vajinusmus tedavisi için harcayın.herseyin doğalı olanı güzel.cocuk olduktan sonra hersey bitmiyorki. cinsellik sadece cocuk için yasanılacak birsey değil.esinizede bu konuda haksızlık etmeyin

vajinusmusla ilgili bir topik var oraya gelin.bu sorunu yaşayan çok kişiyiz orada.ltfn katıl.yenen ark çok.en ince ayrıntıya kadar ne yapmamız gerektiğini anlatıyorlar.

vajinusmus ile ilgili topik var orada bu sorunu yaşayan ark konuşuyoruz.ltfn katılaramıza.en ince ayrıntıya kadar anlatanlar var egzersizler var.gel ltfn çok iyi anlıyorum seni.

Back