Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence tüp bebek yada asılamadan önce doktor tedavisiyle vajinusmustan kurtulmalısınız.bende 1,5 yıl çektim o kabusu 3 günde kurtuldum.parmak egzersizi bile yapamıyordum ömrümün sonuna kadar öyle kalacağımı düşünüyordum ama cok şükür gecti o günler.kendi kendinize basaramıyorsanız lütfen tüp bebeğe harcayacağınız parayı vajinusmus tedavisi için harcayın.herseyin doğalı olanı güzel.cocuk olduktan sonra hersey bitmiyorki. cinsellik sadece cocuk için yasanılacak birsey değil.esinizede bu konuda haksızlık etmeyin
vajinusmusla ilgili bir topik var oraya gelin.bu sorunu yaşayan çok kişiyiz orada.ltfn katıl.yenen ark çok.en ince ayrıntıya kadar ne yapmamız gerektiğini anlatıyorlar.
vajinusmus ile ilgili topik var orada bu sorunu yaşayan ark konuşuyoruz.ltfn katılaramıza.en ince ayrıntıya kadar anlatanlar var egzersizler var.gel ltfn çok iyi anlıyorum seni.