- 4 Haziran 2015
- 57
- 29
- 8
- 35
Evlendigimde okdr kendimden emindimki basima gelecegininhic ama hic tahmin etmezdim ne korkum vardi ne endisem ama basima geldi aylarim gitti en guzel gunlerim gitti.b ir bucuk yil esiyle birlikte olamamis bir bayan olarak size tavsiyem dr.unuza gidin elbet egzersizler le baslayin ama hemen akabinde internetten arastirin ve bir haccam bulup hacamat yaptirin kizlar. Esiniz ve siz ikinizde.Aklima geldi birgun ve tevafuk bir yazi okumustum gunumuzde yeninevliler birlikte olamiyor (vajinismus) diyor tedavisi hacamattir diyor. Benimde aklimdaydi ztn yaziyida okuyunca kafama koydum hemen bir haccam bulup netten danistim kansere bile care oldugunu soyledi seanslarina uyarsan eskisehire gittik hemen gayet temiz ve steril bi ortamda yaptirdik ve dort gun sonra birlikte olabildik ruya gibiydi bir bucuk yilim gittinkizlar. Kimsenin cani yansin yipransin en guzel gunleri heba olsun istemem. Bu kubarek kandilde hyrli bir ise vesile olayim belki biriniz bu tavsiyeye uyar ve mutluluga kavusursunuz.. Allah herkese tumbhastalara sifa versin