Vajinismus

Sgul96

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
34
21
8
28
Arkadaşlar anestezi altinda iliskiye giren varmi acaba bu sekilde vajinismusu yenen lutfen yorumlarinizi bekliyorum

Ben bugun denedim burdan o kadar cok yazı okudum ki deneyeli 1 saat oldu hatta başardım Merak eden olursa yanıtlamayı isterim herkes kurtulsun bu dertten ben yaptıysam hepiniz yapabilirsiniz emin olun

Arkadaşlar anestezi altinda iliskiye giren varmi acaba bu sekilde vajinismusu yenen lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Ben yendim canım ve kesinlikle tavsiye ederim.çok ağır vajinismus hastaları yenemiyor anesteziyle.bi sağlıkçı olarak tavsiye ediyorum

Anestezi altında hiç doğru değil bence
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen.bunu yaşayan benim siz değilsiniz.bir kişinin bile kurtulmasına vesile olsam o yeterli benim için.engel olmayın.ayrıca başlığı okuyup öyle yorum yapın.size düşüncenizi soran olmamış...!

Sen niye öfkelendin ki anestezi altında kocası nasıl hissedecek sence .çok ayıp arkadaşım bizde aynı şey için uğraşıyoruz bir kadın daha kurtulsun ama aklı ve kendi isteğiyle

Bilip bilmeden konuştuğunuz için öfkeleniyorum. Yine aynı şeyi yazmışsınız.anestezi altında derken bu anestezi öyle ameliyat anestezisi gibi ağır bişey değil ayrıca herşeyi hissediyorsun sadece acı ve ağrı yok.alıştırma anestezileride var onları evde kendim uyguluyorsun ve inanın kalkıp yürüyebiliyorsunuz bile.olup biteni hissettiğiniz için de beyin kabulleniyor.ben 1 yılın sonunda yendim.ve 4 dozdan sonrasını çöpe attım.lütfen arkadaşlar bende saglikciyim aciller de görev yapmış biriyim.bilip bilmeden konuşmayalım.insanların belki de bu yolla kurtulmasına engel olup olumsuz yorumlar yapmayalım.yakın şehirlerden bile gelip yaptıran var.aynı anda işlem yaptılar bize.

Üslubun kaba ve çirkin ben de bir yıl çektim vajinismusu ..Tamamen reklam vari konuşuyorsun canım.Saglikciysan en doğrusunun psikolojik tedavi olduğunu bilirsin ben ev hanimiyim ben bile biliyorum.

Üslubun kaba ve çirkin ben de bir yıl çektim vajinismusu ..Tamamen reklam vari konuşuyorsun canım.Saglikciysan en doğrusunun psikolojik tedavi olduğunu bilirsin ben ev hanimiyim ben bile biliyorum.
Reklam vari mi? :) arkadaşım ben burda şehir verdim mi?doktor ismi verdim mi? Hastane ismi verdim mi? Kimseye özelden yaz dedim mi? Ben büyük sehirlerden birinde bile oturmuyorum.Ne reklamından bahsediyorsun sen! Üslubum kaba ve çirkin demişsin fakat seninkini de pek farklı bulamadım nedense.ayrıca senin gibi iftira vari de konuşmuyorum.evet sağlıklıçıyım bırakın da bu kadar bilgi birikimiyle neyin daha doğru olduğuna ben karar vereyim.kaldı ki ben kimseye illa bunu yapın demiyorum "buda bi çözüm yöntemi ben bu yöntemle kurtuldum"(kurtulduguma göre demek ki buda bi çözüm yöntemi) demeye çalışıyorum.kimin dermanı nerededir imtihanı ne zaman ne şekilde biter yalnızca allah bilir.engel olmayın dedim sadece.ki kaldı ki konu başlığına bakmanizi tavsiye ederim.!

İstanbuldayım ve anestezi konusunda yardımcı olucak kimseyi bulamadım.. En azından kısa süreli.. Alışıncaya kadar olsa.. Eczaneden aldığımız anestezik krem ve spreylerde yetersiz kalıyor malesef.. Uyku hapları bile işe yaramadı bende.. Çünkü dozajı çok düşüktü ve etki etmedi..

Bunu gerçekten yaşayan anlar sadece lütfen herkes daha anlayışlı olsun bence Tabiki osikolojik tedavi olmalı ama işe yaramayabiliyor ya da doktor masrafını karşılayamayan insanlar olabiliyor ya da doktora gitme imkanı bile olmayanlar olabiliyor . Ben maddi açıdan hiç düşünmemiştim artık ne isteseler verecektim ama ta kii para verip tedavi olan insanlarla konusana kadar . Cogu doktor aynı şeyi yaptırıp biton para alıyor . Biz kadınlar olarak birbirimize yardımcı olmalıyız ben burada vajinismus sayfasında kendi yenme yöntemimi paylaştım isteyen alabilir . İnşallah sizdede işe yarar . İlaçlar toplamda 150 tl anca tutuyor . 2 kez tamamen uygulayıp sonrasında oldukca azalttım ilaçları 2 kez daha yaptım ve sonrasında bıraktım . Zaten vücut alışıyor bikaç seferde sonrasında hiç ama hiç acı çekmiyorsunuz . Deneyip denememek sizin elinizde ben sadece yaşadığımı paylaşarak size umut olmak istedim o kadar . Umarım en kısa zamanda yenersiniz bu durumu

Ane
Tşk

Bende vajinismus hastasıyım yardımcı olabilirmisiniz nasıl yendiniz tabsiyeleriniz neler ? Lütfen yardımcı olun

Nasıl başardınız bende 1 yıllık evliyim hala yenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…