Vajinismus

Esrakocek34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
2
0
1
35
Merhaba

Ben 7 aylik evliyim. Esimle hala iliskiye giremiyorum. Iki kez kanamam oldu ancak henuz hersey yolunda degil
Galiba kendimi cok kasiyorum ve korkuyorum. Yardim edin lutfen

Öncelikle gecmis olsun 8 aylik evliyim ve benim de durumum aynı. bu dertten kurtulanlar bize yardimci olur inşallah

arkadaslar 7 aylik evliyim 5.ayımda doktor saygın micoz Kadıoğluna giderek sadece 4 seansta çözdüm bu sorunumu geceleriniz kabus olmasin kizlar hemen gitmenizi tavsiye ederim.

Ben 8 yıl sonunda karya bera da saygın kadıoğlu muayehanesinde 3,5 -4 hafta da olumlu sonuç oldım, bugün çift çizgi gördüm. Sonuç o muayehaneye gitmem ile çizgiyi görmem arasında 2 ay olmadı... Bunları yazdığıma inanamıyorum, nazar değmesin bu arada. Ve size yalvarırım kendiniz için oraya gidin ve görüşün önce

[Bende vajinismusu 3 günde Hera klinik dr suleyman eserdag sayesinde yendim daha önce başka doktorlara gidip basaramamistim, cok şükür ki çaresi varmis QUOTE="Esrakocek34, post: 44507979, member: 728174"]Merhaba

Ben 7 aylik evliyim. Esimle hala iliskiye giremiyorum. Iki kez kanamam oldu ancak henuz hersey yolunda degil
Galiba kendimi cok kasiyorum ve korkuyorum. Yardim edin lutfen[/QUOTE]
Merhaba

Bende herada tedavi gordum o kadar mutluyum ki
allah razi olsun suleyman eserdagdan evliligim kurtuldu

Merhaba

Benimde aglamadigim gun yoktu
ohh beee mucize gibi iyilestim
vajinim tedavisi var umutsuz olma canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…