Vajinismus

Esrakocek34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
2
0
1
35
Merhaba

Ben 7 aylik evliyim. Esimle hala iliskiye giremiyorum. Iki kez kanamam oldu ancak henuz hersey yolunda degil
Galiba kendimi cok kasiyorum ve korkuyorum. Yardim edin lutfen:(

Öncelikle gecmis olsun 8 aylik evliyim ve benim de durumum aynı. bu dertten kurtulanlar bize yardimci olur inşallah

arkadaslar 7 aylik evliyim 5.ayımda doktor saygın micoz Kadıoğluna giderek sadece 4 seansta çözdüm bu sorunumu geceleriniz kabus olmasin kizlar hemen gitmenizi tavsiye ederim.

Ben 8 yıl sonunda karya bera da saygın kadıoğlu muayehanesinde 3,5 -4 hafta da olumlu sonuç oldım, bugün çift çizgi gördüm. Sonuç o muayehaneye gitmem ile çizgiyi görmem arasında 2 ay olmadı... Bunları yazdığıma inanamıyorum, nazar değmesin bu arada. Ve size yalvarırım kendiniz için oraya gidin ve görüşün önce

[Bende vajinismusu 3 günde Hera klinik dr suleyman eserdag sayesinde yendim daha önce başka doktorlara gidip basaramamistim, cok şükür ki çaresi varmis QUOTE="Esrakocek34, post: 44507979, member: 728174"]Merhaba

Ben 7 aylik evliyim. Esimle hala iliskiye giremiyorum. Iki kez kanamam oldu ancak henuz hersey yolunda degil
Galiba kendimi cok kasiyorum ve korkuyorum. Yardim edin lutfen:KK43:[/QUOTE]
Merhaba

Galiba kendimi cok kasiyorum ve korkuyorum. Yardim edin lutfen:KK43:

Bende herada tedavi gordum o kadar mutluyum ki
allah razi olsun suleyman eserdagdan evliligim kurtuldu
Ben 8 yıl sonunda karya bera da saygın kadıoğlu muayehanesinde 3,5 -4 hafta da olumlu sonuç oldım, bugün çift çizgi gördüm. Sonuç o muayehaneye gitmem ile çizgiyi görmem arasında 2 ay olmadı... Bunları yazdığıma inanamıyorum, nazar değmesin bu arada. Ve size yalvarırım kendiniz için oraya gidin ve görüşün önce

Merhaba

Galiba kendimi cok kasiyorum ve korkuyorum. Yardim edin lutfen:KK43:

Benimde aglamadigim gun yoktu
ohh beee mucize gibi iyilestim
vajinim tedavisi var umutsuz olma canm

Back