benimki de psikolojıkBenim arkadaşım vajinismustu 3 ay gibi bir süre tedavi gördü atlattı çok şükür o tam anlamıyla vajinismustu hiç ilişkiye giremiyordu bildiğim kadarıyla bu durum psikolojik doktordan çok sizin elinizde mesela arkadaşıma doktor egzersiz önermisti kegel egzersizi
eşim anlayışlı benimle terapiye de geldiTerapi yetmiyor sanırım. Egzersiz de yapmak önemli. En önemlisi de, eşinizin tavrı. O nasıl davranıyor size?
Ne kadar zamandır evlisiniz?eşim anlayışlı benimle terapiye de geldi
ama dr daha çok birlikte çalışmamız gerektiğini söyledi abartıyorsun sen hasta değilsin diyor ödevleri yapmıyor sanırım umudu kalmadı artık böyle kabul etti
4sene oldu..ben kendi adıma nerden nerelere geldim yaşayan arkadaşlar bilir muayene olabilmek bile o kadar önemli ki..fitil kullanabilmek sonra..o kadar çok çabalıyorum ama ki olmuyor işteNe kadar zamandır evlisiniz?
Bayağı olmuş... Herkes belki aynı şeyleri söylüyor olabilir ama inanın korkmanıza hiç gerek yok.4sene oldu..ben kendi adıma nerden nerelere geldim yaşayan arkadaşlar bilir muayene olabilmek bile o kadar önemli ki..fitil kullanabilmek sonra..o kadar çok çabalıyorum ama ki olmuyor işte
Edeyim canım bu hafta evim kalabalık misafirim var önümüzdeki haftaya başlayalım. Özelden yazışırız. Şimdi sana mesaj atıcam alacakların için.bana yardim edin... dr.gitdim çok pahali param o kadar yok...lütfen yenenler bana yardim edin lütfen kendimi öldürecegim..
Cevap attım gec gördüm kusurabakmayınyagmurzerresi Merhaba Özel mesaj attım size yardımcı olabilirseniz sevinirim.
arkadaşım lütfen önce kendine gel canım benim,bu aşılamayacak bir sorun değil,öncelikle kendine bunu yeneceğine dair söz ver,bu konuda gerçekten uzman doktorlarla görüş,ben vajinismus değilim ama kendi gittiğim jinekoloğumla birgün bu muhabbeti açtı ve 11 yıllık vajinismus hastası birinin sorununu 3 seansta çözdüğünü söyledi,neden sende aşamıyacaksın ki...bana yardim edin... dr.gitdim çok pahali param o kadar yok...lütfen yenenler bana yardim edin lütfen kendimi öldürecegim..
yazdıklarınızıdan cesaret geldi bana da anlatabilir misiniz çözümü ya da uyguladıklarınızı.Cevap attım gec gördüm kusurabakmayın
Canım parmak egzersizleri ile durum hallolur. Zaten eşleriniz çok anlayışlı olduğu için bu vajinusmusla bukadar uzun süre devam ediyor. Korkulacak bişey yok. Bi sen bi ben değiliz milyonlarca kadın var bunu yaşayan yalnız değilsin. Sitede bununla ilgili yardımlaşma postu var oraya mutlaka bakmalısın bende orada yardım eden bi arkadas sayesinde yendim. Bir çok bacım ada yardım ettim ama artık yardımcı olamıyorum çok fazla vakit harcadığım için eşime vakit ayıramıyorum bazen yemek bile yapmıyordum oyüzden sık giremiyorum artık.yazdıklarınızıdan cesaret geldi bana da anlatabilir misiniz çözümü ya da uyguladıklarınızı.