• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus..

aynur2

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
15
0
6
34
Bursa
Arkadaşlar 5 bucuk aydır evlıyım mum egzersızlerı yapıyorum mumu baya kalınlaştırdım. p.. kalınlıgında suan dıyebılırım ıcıme zar zorda olsa ıkınarak alabılıyorum ancak regl oldugum ıcın ara verdım suan bı 5 gün.. p.. denemesı yaptık fakat anlamadıgım p.. dayandıgı an acıma oldu mum alırken o sekılde olmuyor acaba delıgı tam tutturamadık mı ne olursunuz yardım edın ben bu aşamaya kadar geldım sanslı hıssedıyorum kendimi yapabılırım ama yardıma ıhtıyacım var Allah rızası ıcın yardım edın :(
daha ne kadar egzersız yapmam gerekıyor eşim sonunda bı uzamana gorunmemı ıstıyor ama ben kendım basarabılırım doktorlara fazlasıyla gıtttım onlarda egzersızı yaptırıyorlar veya psıkolojık acıdan rhaatlık saglayabılıyorlar aama vajınaya bıseyler gırmeden bu ıs hallolmazkı bende mumu pecete ıkle kalınlastırarak streclemede careyı buldum ama ıkı defa p.. aşamasına geldık esımı yıne ıttım cunku dayandıgında acı oldu acaba yonu mu ters geldı asagımı zorlandı anlamıyorum ne olursunuz yardım edin yenen arkadaslarım bır yol gosterın :( zor durumdayım Allah kımseye bu derdi vermesin cok zor cok..:(

Son düzenleme:
Merhaba Aynur,
Elimden geldigince yardımcı olmak isterim.İlk sorum sende ıslanma oluyor mu, yoksa acı verebilir.

Back