Vajinismus

almira4169

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
7
0
merhaba ben 2 yıllık evliyim ve cocugum olmuyordu doktora gıttım ve istem dısı kasılma yanı vajınısmus dedi. acaba tedavı olunca yada tedavı suresınce gebelik olurmu yasayan varmı bu sorunu lütfen yardımcı olun şimdiden tesekkurler

Merhaba Almira, şikayetiniz çocuğunuzun olmaması mı yoksa cinsel ilişkiye girememek mi? Vajinismus, vajen kaslarının istemdışı kasılarak ilişkiye izin vermemesidir. Vajinismus tedavisi için bir psikologa başvurmalısınız. Vajinismus tedavi edilebilen bir durumdur. Bu konuda detaylı bilgiye www.onlineterapist.com üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kızlık zarı ile ilgisi olmayan vajinismus maalesef zaman zaman outgoing'in de ifade ettiği gibi yanlış müdahalelere de neden olabiliyor.
Sağlıkla,
Dr. Meltem Kavcar Sırmalı

merhabalar ben 7 aylık evlıyım ama henuz bı bırlesme yaşamadım utangaçlığımdan bı doktora da gıdemedım,sağdan soldan cocuk sormaya başladılar şırıngayla vajınama sperm koymayı bıle dusunuyorum yapmam gereken nedır bu durumdan doktora gıtmeden önerebılıcegınız bı tavsıye yokmu yardım edın lutfen

Bunda utanacak birşey yok Sislicam. Bu sorun tahmin edemeyeceğiniz kadar yaygın. Ancak herkes utandığı için ifade edemiyor. Siz de bir tek siz yaşıyorsunuz bu sorunu zannediyorsunuz. Yapmanız gereken öncelikle bir jinekologa başvurarak gerekli fizyolojik muayeneninizi yaptırmak. Sonrasında da bu konuda uzmanlaşmış bir psikologa başvurarak gerekli tedaviyi almak.
Konu hakkında detaylı bilgi almak isterseniz, Psikolog.gen.tr adresine girerek Vajinismus adlı makaleyi okuyunuz. Makalede tedavinin aşamaları detaylı olarak anlatılmıştır.
Sağlıkla,
Dr .Meltem

meltem hanım ben 20 aylık evliyim ilk birleşmemizde canım çok yandı kendimi çok kasmıştım ve daha sonra yapamadım cinsellik yaşandı aramızda ama ilişki toplasam 4 defa olmuştur psikoloğa gittim verdiği ödevler sonuç vermedi hamile olmak istiyorum nolur bana gebelik konusunda yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…