• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

userss11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
merhaba 11 aylık evliyim ve vajinismusum psikolojik olarak aşırı zorlayıcı bir süreçteyim dr tavsiyesi almak istiyorum kendime dokunabiliyorum ve birazda olsa parmak ile girişi yaptım ama tedirgin oluyorum yardımcı olma şansın var mı

Arkadaşlar takıldığınız yer de ıkının ve nefesinizi yavaşça verin dilatörü yağlayın iyice girecek. Baskı hissi 2 saniye sürüyor
Bende 1. Dilatörün başını alabildim sadece zaten eşli denemede de aynı oranda giriş oluyor sanki ilerletince değişik bşr baskı hissediyorum acaba yön olarak mı ayarlıyamıyorum bilemedim yaa

Merhabalar ben de burada yeniyim 1 buçuk yıldır evliyim. Ben de vajinismus hastasıyım malesef. 4lü Dilatör set aldım plastik sert olanlardan. 3e kadar denedim birde bile zorlanmıştım ama nefes alıp verme egzersizleri ile vajinamı ne kadar genişlediini gördükçe şükür üçe kadar gelebildim. Şimdi dörtteyim ama onda zorlanıyorum ve bu süreçten sonra yapabilir miyim onu da bilmiyorum. Üçü aldıktan sonra yapabilirim diye düşündüm eşimle denemek istedim ama onu yine ittim izin vermedim. Hem üçü yapabildigim için mutlu ve umutluyum ama bir tarafta da yine korkum da var bu durumu yaşayan ve yenenlerden yardım istiyorum verebileceğiniz tavsiyeler neler ?
Selamlar bende sizinle aynı durumdayım şuanda 3 numaraya geçtim ana henüz eşli deneme yapmadım siz ne durumdasın başardınız mı merak ettim

Arkadaşlar takıldığınız yer de ıkının ve nefesinizi yavaşça verin dilatörü yağlayın iyice girecek. Baskı hissi 2 saniye sürüyor
Merhaba ben dilatörde 3. Boyuta geldim 3. Boyut başı oluyor devamı gelmiyor ama baskı hissi çok yoğun ilerleyemiyorum acıya dönüşüyor çünkü bu ne kadar sürede geçer acaba

O kısma gelince ıkın ve nefes verirken içine almayı dene ve yağla güzelce dilatörü
Merhaba ben dilatörde 3. Boyuta geldim 3. Boyut başı oluyor devamı gelmiyor ama baskı hissi çok yoğun ilerleyemiyorum acıya dönüşüyor çünkü bu ne kadar sürede geçer acaba

Selamlar bende sizinle aynı durumdayım şuanda 3 numaraya geçtim ana henüz eşli deneme yapmadım siz ne durumdasın başardınız mı merak ettim
Evet çok şükür başardım burda hep diyorlardı ki hiç hissetmiyorsun gerçekten hiç hissetmedim . Ben yine 3. dilatörden başladım girdirdim sonra 4. geçiş yaptım krem kullanmadan bol kayganlaştırıcı sürdüm . Yavaş yavaş ittirdim ucunun açılmasını sağladım hafif girdi çıkardım tekrar ucunu denedim yine çıkardım ucunu girdirdim sonra yavaş yavaş sokmaya devam ettim sonunda başardım . Daha sonra eşimle denemek istedim bir iki deneme sonrası oldu ve mutluluktan ağlamaya başladım dedim ki bu mu bu kadar mı ben iki yıl bunu mu bekledim ne acı ne başka bişey hissetmedim . İnşallah en kısa zamanda sizde başarırsınız bilmiyorum belki de başarmışsınızdır . Ama olmadıysa bile istediğiniz zaman yazabilirsiniz elimden geleni yapmaya çalışırım sizin için .

Evet çok şükür başardım burda hep diyorlardı ki hiç hissetmiyorsun gerçekten hiç hissetmedim . Ben yine 3. dilatörden başladım girdirdim sonra 4. geçiş yaptım krem kullanmadan bol kayganlaştırıcı sürdüm . Yavaş yavaş ittirdim ucunun açılmasını sağladım hafif girdi çıkardım tekrar ucunu denedim yine çıkardım ucunu girdirdim sonra yavaş yavaş sokmaya devam ettim sonunda başardım . Daha sonra eşimle denemek istedim bir iki deneme sonrası oldu ve mutluluktan ağlamaya başladım dedim ki bu mu bu kadar mı ben iki yıl bunu mu bekledim ne acı ne başka bişey hissetmedim . İnşallah en kısa zamanda sizde başarırsınız bilmiyorum belki de başarmışsınızdır . Ama olmadıysa bile istediğiniz zaman yazabilirsiniz elimden geleni yapmaya çalışırım sizin için .
Ayy çok sevindim yaaa bende 4. Dilatöre geçiyorum yarın bende şimdiye kadar neden bu kadar beklemişim keske daha önce evde çalışma yapsaydım korkmasaydım diyorum kendi kendime zamanımı boşa geçirmişim resmen ne ağrı ne acı hiç bir şey olmuyor tabi henüş eşli deneme yapmadım umarım ondada başarılı olurum hep dua ediyorum bizim gibi bu sorunu yaşayan kim varsa rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah cesaret etmek lazımmış cidden bu hastalık erteleme hastalığıymış onu anladım

Ayy çok sevindim yaaa bende 4. Dilatöre geçiyorum yarın bende şimdiye kadar neden bu kadar beklemişim keske daha önce evde çalışma yapsaydım korkmasaydım diyorum kendi kendime zamanımı boşa geçirmişim resmen ne ağrı ne acı hiç bir şey olmuyor tabi henüş eşli deneme yapmadım umarım ondada başarılı olurum hep dua ediyorum bizim gibi bu sorunu yaşayan kim varsa rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah cesaret etmek lazımmış cidden bu hastalık erteleme hastalığıymış onu anladım
Ay evet kesinlikle bende diyorum daha önce dilatör alsaydım deneseydim ama herşeyin bir zamanı varmış yapacak bişey yok artık önümüze bakıyoruz. bende hala dua etmeye devam ediyorum bunu yaşayan herkes için. 4. dilatörle devam edin inşallah eşli denemede size çok kolaylık sağlayacak inanın olumlu haberlerinizi bekliyorum 🫠

Back
X