Öncelikle ben asla aynaya bakıp dokunamazdım sonra psikoloğa gitmeye başladım bana mastürbasyon ve dilatör set önerdi ama onu söyler söylemez korkudan titremeye başladım neyse başlamam gerekiyordu mastürbasyon yapmakla başladım tam dokunamasam da yapıyordum sonra dilatör aldım ve bir ay öylece durdu korkumdan başlayamadım bir gece bi cesaret geldi bana ama nasıl panik ve korkuyorum anlatamam uzandım bacağımı tam açamadım biraz açtım ve ilk boyu değdirdim dedim ki yapamayacağım sonra pes etmedim ve bir anda sokmaya çalıştım girdi git gel yaptım şaşırdım kendime dedim ki biri yapıyorsam ikiyi de yaparım ve ikiyi de yaptım hemen yine bi gazla 3 ü de deneyeceğim dedim denedim ve o da oldu gerçekten çok mutlu olmuştum ama 4 beni korkutuyordu erteleye erteleye yine zaman geçti izne çıktığım da 4 e geçmeye karar verdim önce 3 le çalıştım baya sonra kafa dağıtacak video açıp bol kayganlaştırıcıyla önce sakinleştim nefes alıp verdim ve bastırdım girmedi korktum biraz bekledim nefes alıp vererek ve kegel yaparak soktum başı girdi devamı girmedi çünkü acı oluyordu içimde baya bi beklettim biraz daha yavaş yavaş ilerlettim yarısı girdi yine bekledim sonra hepsini soktum girdi yine bekledim ve yavaş yavaş git gel yapmaya başladım bir hafta falan sadece 4.boyla çalıştım sonra eşliye geçtik eşli de de ucunu alabiliyordum devamı gelmiyordu içimde bir duvar vardı sanki ve canım acıyordu çünkü penis dilatöre göre biraz daha kalın oluyormuş bir iki deneme de olmadı sonra yine denedik ucu girdi biraz bekledim nefes alıp vererek ittim az bi acı olsa da dayandım ve oldu eşim git gel yaptıkça da alıştım ve acı hissetmemeye başladım ben üstte olduğum pozisyonda oldu kontrol bendeydi yeneli 1 ay falan oldu hala ilk girişte acı hissediyorum ama devamında alışıyorum kendimizi aslında rahat bırakmamız gerekiyormuş bırakınca acı olmuyor ve zevk alınıyor sana tavsiyem bir an önce egzersiz yapamaya başlaman