Vajinismus

Elilya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2022
52
31
33
1 yıllık evliyim doktorlara gittim aparatlar aldım kullanmaya başladım herşeyin farkındayım vajinami tanıdım esnedigini gördüm ama yinede eşli denemede titreme geliyo bana kendimi bir türlü teslim edemiyorum sakinlesemiyorum hiç bir türlü rahatlatamiyom kendimi bu illet yüzünden cinsellikten sevişmekten soğudum eşimden uzaklaştım ne yapmam lazım bana bı akıl verin ne olur ilişkiye girmeden önce sakinleştirici kullanan oldumu bide onumu denesem şaştım kaldım çok çaresizim ve çok aciz hissediyorum

Bekarken yapardım evlendikten sonra hiç denemedim kendi vajinama dokunabiliyorum eşimde dokunuyo içeri alamıyorum tek sıkıntım bu

Devlet Hastanesi'ne gittim önce sonrada özel bı kliniğe hiç bir sorun yok muayenede seanlar çok pahalıydı devam edemedim evde kendim aparak alıp denemeye başladım iki boy yapabildik sadece

Derin derin nefes al.o an nefesine odaklan .parmak egzersizi verdi mi

Nefesine odaklanacaksin derin nefes al orasi genisliyor.esine tam kendini veremiyorsun .on sev.me suresini uzun tutun kafani oraya verme yapicam olacak olmali deme.bi anda olur aa bu muydu bu kadarcik miydi diceksin

On sevismeyi evet kısa tutuyoruz eşim bu konuda sabırlı değil olsun artık diyo çünkü 1 yıldan fazla oldu bekliyo onada hak veriyorum ama elimden bişey gelmediğini anlamiyor

Kuruluk durumun var ise kayganlastirici jel alabilirsin esin parmagina sursun o sekilde dene bakalim.beyinde bitiyor.kucukken bastirilmis ayip ayip denilen annenin ya da buyuk birinin bak evlilik boyledir cinsellik soyledir diye hazirlamadigi ayop diye susturuldugu icin olusan bir durum maalesef.

On sevismeyi evet kısa tutuyoruz eşim bu konuda sabırlı değil olsun artık diyo çünkü 1 yıldan fazla oldu bekliyo onada hak veriyorum ama elimden bişey gelmediğini anlamiyor
Bekleyecek tabi once bi guven versin.teslim etmek kendni oyle kolay mi .sikma sen canini

Kurulugum var evet cinsel isteksizliğim var jel kullanıyoruz ama sadece başını alabiliyorum 3 cm kadar ileri gitmesine izin veremiyorum hemen itiyorum

Tamam bak soktun aci yok..cinsel isteksizligin oluyorsa bi kac video falan izlesen belki icindeki duyguyu canlandiracak.ana odaklan aci olmuyor itecegini hissettigin an derin bi nefes al her ilerleyisinde derin nefes al sonra tamami giriyor .ucunda olum yok.bu gayet doganin kanunu olan birsey

Bide cok yapicam olmali diye dusunursen tabi cinsel isteksizligin olur.sen kendini mutlu etmek icin yap.seninde haz alman onemli.haz almaya bak

Bende öyle diyorum kendi kendime canını verecek değilsin iki dakika sık dişini diyorum kafam ayrı söylüyor bedenim ayrı şeyler yapiyo

O zaman vucudunu dinleme o an .sadece nefesine odaklan.dunyanin sonu degil cinsellikten kjme ne olmus:)zevk almaya calis kendini kosullandirma

1 yıllık evliyim doktorlara gittim aparatlar aldım kullanmaya başladım herşeyin farkındayım vajinami tanıdım esnedigini gördüm ama yinede eşli denemede titreme geliyo bana kendimi bir türlü teslim edemiyorum sakinlesemiyorum hiç bir türlü rahatlatamiyom kendimi bu illet yüzünden cinsellikten sevişmekten soğudum eşimden uzaklaştım ne yapmam lazım bana bı akıl verin ne olur ilişkiye girmeden önce sakinleştirici kullanan oldumu bide onumu denesem şaştım kaldım çok çaresizim ve çok aciz hissediyorum
merhaba ben de 5 ay yapamadım her yolu denedik olmadı berbat bir durum bilirim ama uzman bir klinikte tek seferde hallettik dilerseniz ismini verebilirim işinde çok çok iyi

X