• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Ruveydazade012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
11
9
1
25
Merhaba kızlar ben 1 buçuk senelik evliyim. Evlendigimden beri ilişkiye girerken çok sorun yaşıyorum. Yani cok istisna tam olarak ilişkiye girebildim ama oda ağlayarak sonlandı hep. Yani hep acı çektim. Artık aynı durumu yaşaya yaşaya artık az da olsa acıyla da olsa yaptığımız ilişki hepten bitti. Tedaviler çok pahalı, benim bulunduğum yerde 1.500 den 5.000 TL ye kadar gidiyor. Başka türlü kendi kendine çözebilen varmı? Titreşimli vibratör falan aldırıp egzersiz yaptırıyorlarmış. Sizce evde kendimiz de yapabilir miyiz? Yapan varsa yazabilir mi? Anne olmayı da çok istiyorum ama doktorlar cinsel ilişkimin düzenli olması gerektiğini söylüyorlar. Çok yiprandim. Evde her gün ağlar durumdayim, neden herşey para anlam veremiyorum. Keşke maddi durumu yeterli olmayanlar için de yardımcı olabilecek birileri olsaydı.

Öncelikle bir kadın doğum uzmanına görünmenizde fayda var. Belki enfeksiyon vs. kaynaklı acı hissediyor olabilirsiniz. Eğer fizyolojik bir durum söz konusu değilse kaslarınızı kastiginiz için acı duyabilirsiniz. Bu da vajinismus demek. Size dilatörle egzersiz önerebilirim. Burada pek çok kadın bu şekilde vajinismusu yendi. Siz şanslısınız çünkü az da olsa ilişki gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu da çok kısa bir sürede vajinismustan kurtulabilirsiniz demek. Ben dahil pek çok kişi cinsel organına dahi dokunamıyor, eşini kendine yaklaştıramıyordu. Dilatör seti alıp basamak basamak egzersizleri yaptığınızda emin olun bunu rahatlıkla atlatabilirsiniz.

Popüler konu kısmında olan yere gel, orada yazılanları oku, sen de yaz. Emin ol yalnız değilsin. Seni oraya nasıl etiketleyecegimi bilmiyorum, bilen biri yapabilirse sevinirim.

Merhaba kızlar ben 1 buçuk senelik evliyim. Evlendigimden beri ilişkiye girerken çok sorun yaşıyorum. Yani cok istisna tam olarak ilişkiye girebildim ama oda ağlayarak sonlandı hep. Yani hep acı çektim. Artık aynı durumu yaşaya yaşaya artık az da olsa acıyla da olsa yaptığımız ilişki hepten bitti. Tedaviler çok pahalı, benim bulunduğum yerde 1.500 den 5.000 TL ye kadar gidiyor. Başka türlü kendi kendine çözebilen varmı? Titreşimli vibratör falan aldırıp egzersiz yaptırıyorlarmış. Sizce evde kendimiz de yapabilir miyiz? Yapan varsa yazabilir mi? Anne olmayı da çok istiyorum ama doktorlar cinsel ilişkimin düzenli olması gerektiğini söylüyorlar. Çok yiprandim. Evde her gün ağlar durumdayim, neden herşey para anlam veremiyorum. Keşke maddi durumu yeterli olmayanlar için de yardımcı olabilecek birileri olsaydı.
Canım kadın doğum uzmanına görün durumuna baksın ne derecesin diye daha sonra evet evde kendin yenebilirsin grubumuz var yenmeye çalışan yenenler başarı hikayelerini oku hepimiz grubda birbirimize yardımcı oluyoruz adım adım nerede zorlanıyorsan nerede yapamıyorsan nerede takılıyorsan sen Yeterki işte biz senin yanında olacaz Kuzucum sende yeneceksin bizler güçlü kadınlarız 💪🙏🤲💕

Merhaba acı duyuyorsanız bir dra görünün ama psikolojik olarak fiziksel bir tepki sonucu ise nefes egzersizi öneririm. Tam birleşme olmak üzereyken nefesinizi derince verin orası genişler ve acı duymazsınız. Eğer nefesinizi içinize çekerseniz vaj girişi daralır ve acı çekersiniz. Birde lütfen zeytinyağı falan sürüp kayganlık sağlayın

Canım kadın doğum uzmanına görün durumuna baksın ne derecesin diye daha sonra evet evde kendin yenebilirsin grubumuz var yenmeye çalışan yenenler başarı hikayelerini oku hepimiz grubda birbirimize yardımcı oluyoruz adım adım nerede zorlanıyorsan nerede yapamıyorsan nerede takılıyorsan sen Yeterki işte biz senin yanında olacaz Kuzucum sende yeneceksin bizler güçlü kadınlarız 💪🙏🤲💕
Teşekkür ederim iyiki varsınız. Bende buraya kurtuldum yazabilirim insallah 🤗 sizce dilatör almalı miyim? Eşime en azından rahatlatir giriş kısmı biraz esnetir dedim ama oda genisledikten sonra ben ne zevk alicam dedi. Bende şaşırdım napacagimi. Fayda gören çok olmuş halbuki

Teşekkür ederim iyiki varsınız. Bende buraya kurtuldum yazabilirim insallah 🤗 sizce dilatör almalı miyim? Eşime en azından rahatlatir giriş kısmı biraz esnetir dedim ama oda genisledikten sonra ben ne zevk alicam dedi. Bende şaşırdım napacagimi. Fayda gören çok olmuş halbuki
Onun zevk almayacağı şekilde genişlemez ya lastik gibi düşünün 🤣

Kuzum sen hemen. Başla 💕

Popüler konu kısmında olan yere gel, orada yazılanları oku, sen de yaz. Emin ol yalnız değilsin. Seni oraya nasıl etiketleyecegimi bilmiyorum, bilen biri yapabilirse sevinirim.
Etiket yapıyorum canım😍 ne güzel böyle yazıp yardımcı oluyorsunuz🌺

Bizler elimizden geldiğince yardımcı oluruuz🍀 aparat seti kesinlikle alıp egzersizlere başla.nereye gidersen git yöntemi bu yani aparat seti öyle düşündüğün gibi genişletmez esnetme yapar.Eski haline hemen dönüyor
Kadınlar 3-3,5kg bebek doğuruyor mesela öyle kalan var mı yok
Etiket yapıcam senii senin gibi arkadaşlar var yalnız değilsin

Back