Vajinismus

Pembesevennnnn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
35
17
8
ben 23 yasindayim 4 aylık evliyim birliktelikte eşimi itiyorum canım çok aciyor ve hala birlikteligi yapamadik ne yapmam gerekiyor ben vajinismusmuyum tam olarak bilmiyorum yalvariyorum yardim edin bana ne yapmam gerekiyor eşim çok anlayisli ama ben kendimi yetersiz hossediyorum herseyi düşündüm psikolojim cok bozuldu hersey o ana kadar iyi tam o esnada eşimi ittiriyorum canim aciyor hic jlerleme olmadan yalvariyorum yardim edin?? Hani az girse anliycam cok az bile olsa canim cok aciyor niye boyleyim ben vajinismusmuyum yardim edin bana nasil gecicek bu??

Kadın dogum mu bakıyor vajinis musa bilginiz varmi acaba
Kadın doğum ve hastalıkları doktorları evet ama aralarından bazıları vajinusmus tedavisi uyguluyor. Hepsi yapmiyor bunu.
Eğer doktorla adım atmak isterseniz vaji konusunda uzman bir doktora gidin.
Kendiniz yenmek isterseniz ki burada çok arkadaş kendisi yendi, aparat sipariş edebilirsiniz.
Nefes ve kegel egzersizleri ve aparat ya da parmak egzersizleri ile sorun çözülüyor.
Ancak önce bir doktora muayene olsanız iyi olur her vajinusmus aynı seviyede olmuyor, bir gidin bilgi alın. Sonra aparat sipariş edin biz buradayız size nasıl kullanacağınızı anlatırız.

Merhaba lütfen üzülmeyin kıyamam size
Bende 7 ya da 8.ayda doktora gitmiştim çünkü vaji değilim herhalde diye geçirmiştim.
Geçmişe bakmiyoruz , geleceğe odaklanıyoruz
Yaanasıl güzel enerji yolladiniz bana bende gidecegim insAllah bende atlatirim cok zor bir durum siz nasil attattiniz peki

Önce bir gideyim o halde ona gore bir yol çizeceğim çok zor bi durum Rabbim kimseye vermesin çok tesekkur ederim bu bilgiler için yardiminiz için

Yaanasıl güzel enerji yolladiniz bana bende gidecegim insAllah bende atlatirim cok zor bir durum siz nasil attattiniz peki
Atlaticaksin insallah. Benimde bir farkim yoktu hatta baya benziyoruz tam 7.ayda doktora gitmeler :)
Bahsettiğim gibi önce doktora gittim doktor muayene ediyor vaji de ne durumdasın söylüyor. Bu acıdan kıymetli muayene.
Benim gittiğim doktor vajinusmus tedavisinde ünlü biriydi. Bana parmak egzersizleri verdi ama doktor kişiye göre veriyor bunu. Ben doktoru muayene de engellemediğim için " Sen parmak egzersizi yaparsin" dedi ama ben yapamadım tabi öyle hemen.
Bir umutsuzluk anında vazgeçmiyordum 4 ay kadar biraktim sonra yoğun suçluluk hissi eşime karşı.
Kendimi çok bencil hissetmeye baslayinca ne olursa olsun yenecegim dedim ve yeniden basladim.
Bu sefer cinsel terapi aldim. Pelvik taban terapistiydi ve bana doktordan daha faydalı oldu.
Kegel nefes egzersizlerini öğretti. Animasyonlar izletti kafamda bayağı oturdu korktuğum şeylerin aslinda basit olduğunu gördüm.
Parmak egzersizine basladim yeniden. Çift parmağa kadar yaptim, orada biraz daha takildim sonra o da oldu.
Eşli denemeye geçtik ve bir iki denemede atlattık.
Ben size ozelden de yazacağım kegel ve nefes egzersizleri için☺

Içimi nasilda rahatlattiniz:) devlet hastanesine gitmeyi dusunuyordum ama ilk muayene olacagim korkum var o yuzden özel daha iyi olur sanirim birde ben kimseyle paylasamadim çevremden burdan yaziyorum sizin desteginiz o kadar iyi geldiki cok sagolun doktora bile nasil anlaticam bilmiyorum insAllah bende burdan vajinismusu yendim diyebilirim psikolojikmen çok sarsılmış durumdayim iliski deneme sırasında yanma oluyor ittiriyorum sadece baş kısmı giriyor gerisi yok eşim çok anlayışlı Allah razi olsun ama kendimi suçlu hissediyorum içim hiç rahat degil biran önce hallolsun istoyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…