- 16 Ocak 2022
- 91
- 257
- 13
Öncelikle herkese merhaba. Bende biraz hikayemden bahsetmek istiyorum. 5 aylık evliyim. İlk gece ilişkimiz yaşanmadı. Herkes gibi bende stresten ve yorgunluktan olduğunu düşündüm. Daha sonra ki denemelerimiz de hep başarısız oldu. Bulunduğum ilde özel ve devlette olmak üzere toplam 3 doktora gittim. Hepsi farklı farklı şeyler söylediler. 1. Doktor kızlık zarının alınmasını söyledi 2. Doktor terapi önerdi daha sonra işe yaramazsa ameliyat yaparız feci 3. Doktor ise hiç bir sorun olmadığını sadece kastığımı söyledi.Ve kafam daha da çok karıştı. Hangisine inanıp güveneceğimi şaşırmıştım. Sonra araştırma yapmaya başladım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine YouTube de Didem Kurban diye bir doktorun videolarını izlemeye başladım. Oraya giden hastaların düşüncelerini dinledim. Ve eşimle de konuşup Ankaraya Didem hanıma gitmeye karar verdik.Daha sonra gidip öncelikle muayene mi yaptırdım.Doktor benim kızlık zarımın bölmeli olduğunu o bölmeden dolayı ilişki yaşanmadığını söyledi.Öncelikle o gün hemen küçük bir cerrahi işlem ile bölmem alındı dikişlerim atıldı ve eve geri döndük. 1 ay sonra tekrar kontrole gittik ve aparatlarla vajinismusu yendim. Aparatlarla egzersize devam ediyorum ama henüz eşimle tam bir ilişki yaşayamadım. O da sanırsam hala biraz kasmamdan kaynaklı. Başaracağımıza inanıyorum. Aparatlarla başarabildiğime göre bunu da başaracağıma olan inancım tam. Tek tavsiyem ertelemeyin. Muayenenizi yaptırın ve hemen tedaviye başlayın