Merhaba,ilk ilşki deneyiyim gazlasıyla ağrılı oldu.Bunun normal bir durum olmadığını anladım ve vajinismus olabilir miyim diye düşündüm.Bir çözüm yolu bulmak için bir kafın doğum uzmanı işe görüşmeye karar verdim.Araştırmalarım sonrası Dr.Didem Kurban’ı buldum.Hocam muayene sonra şiddetli bir vajinismusum olduğunu söyledi,muayene sırasında basit dokunmaya bile çok ağrılı tepki veriyordum.Ancak Didem hanım halledilebilecek bir sorun olduğunu ve endişelenmemem gerekitiğini söyledi.Ben doktoruma güvendim,önerilerine uydum ve 4.gün çok başarılı sonuç elde ettim.Vajinismustna kurtuldum.Bu durumda insana yaklaşım çok önemli oluyor.Gerek doktor gerek eş yaklaşımı ve desteği çok önemli.Didem hanım çok kibar,çok güven yaklaşım gösterdi.Böyle bir sorun ile karşılanan insanlara geçer diye beklemektense profesyonel yardım almasını öneririrm.Didem hocam bu konuda gerçekten kısa sürede çok başarılı bir doktor.Gönül rajatlığı ile her kese tavsiye ediyorum.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Vajinismus
- Konu Sahibi lmn123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- vajinismus doktor