• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

0222kkaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2021
1
0
1
26
Merhaba, 5 aylık evliliğimde henüz birliktelik yaşayamamıştık. Aslında kendimde vajinismus belirtileri olduğunun farkındaydım ancak beklemeyi tercih ettim. Sonrasında bekleyerek bir çözüme kavuşamayacağımızı anladık. Güzel bir araştırma sonucunda Dr. Didem KURBAN hocamıza ulaştık. İlk telefon görüşmemi kendisi ile yaptım. Sıcakkanlı ve özel ilgisi kendimi daha rahat hissetmemi sağladı. Bilgisi ve sakinliği ile her şeyin yolunda gideceği hissini en baştan veriyordu. Birlikte 4 seans geçirdik. Kendisi birebir ilgilendi ve 4 seansın sonunda eşimle ilk denememizde başardık. Büyük bir şans büyük bir nasipti hocamızla tanışmak. Ne kadar teşekkür etsem az. Didem Hocamın da dediği gibi ERTELEMEYİN! 💜

1 senedir evliyim ve İlk 2-3 ay eşimle ilişkiye giremeyince başlangıçta bu durum kendiliğinden geçer sandım. Kendimi ilişki sırasında çok kastığım için bugün yarın çözülür diye düşünerek 1 sene sonrasında bu sorunu kendimin aşamayacağını farkettim ve araştırmalara başladım. Vajinusmus diye internetten aratınca karşınıza birçok doktor önerisi sunan sayfa çıkıyor ancak benim için önemli olan bu sorunu yaşayıp, çözen kişilerin yorumlarıydı. Operatör Doktor Yeşim Yerçok Hoca’ya da bu sayede gitmeye karar verdim. Hülya abla’yı randevu almak için çekinerek aradım ancak kendisi telefonda bile o kadar detaylı bilgilendirmede bulunuyor ki daha ilk aramadan samimi iletişimleri sayesinde kendim için doğru yerin burası olduğuna karar verdim. Seanslar sırasında Yeşim Hoca ve Hülya abla’nın yardımları, sizi hep desteklemeleri sayesinde seansın nasıl geçtiğini hiç anlamıyorsunuz. Ve en önemlisi hiç canınız yanmadan bu kadar kolay mıymış aslında diye düşünüp seanstan ayrılıyorsunuz:)

Kendileri sayesinde ben de ben de bu problemden kurtuldum. Kesinlikle ertelemeyin, emin olun güvenli ellerdesiniz.

Back