Vajinismus

Kahveden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
17
18
8
30
Merhaba hanımlar buraya bu konuyla ilgili başlık açan bilmem kaçıncı kişiyim. 2yıl olacak evleneli. Bir türlü cinsel birleşme yasayamadık. Tonlarca para dökmek istemiyorum bu işe.Terapiste gittim yarım saat için 300 lira verdim ve adam sadece kendini anlattı bana.Ben ordan burdan medet ummaktan vazgeçtim ve kafamda bu olayı bugun bitirmeye karar verdim.Kendimi bu şekilde ne bu eve ne de eşime ait hissetmiyorum. Çok yoruldum. Psikolojikmen çöktüm.Derdim bana yetmezmiş gibi etraftakilerin çocuk baskısı da bizi bitirdi.İnsanlar hiç acaba diye sormuyor mu kendine? Ben de çok istiyorum çocuk. Ama yapamıyorum, yapmak istemiyorum bu şekilde.Evliliğin bitme aşamasına geldi. Bugün burda okuduklarımdan cesaret alarak egzersiz yapmaya başladım. Hiç ayna karşısına geçip vajinama bakma gereği bile duymamıştım. Çünkü ondan hep nefret ettim. Az önce dikkatlice izledim. Ayna karşısında nefes egzersizi yaptım ve oranın açıldığını gördüm. Bugüne kadar orda aşılmayacak bir duvar vardı.Biraz midem bulandı, tansiyonum düştü heyecan ve korku karışımı duygular içerisindeyim. Kulak çöpüne streç film sardım ve vajinamın içinde hareket ettirmeye çalışacağım. Yarın yine yazacağım buraya. Hepinizi seviyorum. İyiki varsınız.

Canim merhaba ben de buraya boyle bi baslik acmistim gecen sene temmuz ayinda 6 yillik evliyim 5yil ugrastim bu meret ile Allah yardimcin olsun seni tanimam etmem ama Allah bu yolda ne seni ne de bi baskasini oyalasin ettigim duam adadim adaklar hep bu illetten kurtulmak icin oldu ben balikesirde yasiyorum burdaki unuversitede psikologa gittim bana parmak egzersizi yap dedi 1 kere bile yapamadim bana tek faydasi kendime olan guvenimi yerime getirmesi oldu once onun dediklerini yazayim sana pantolon giymiceksin dedi etek veya elbise hergun makyaj yapicaksin dedi once sen kendini begwniceksin kendine guzel guzel sexi camasirlar al dedi giy dedi kendini kadin gibi hisset dedi ve bunun gibi seyler yaptim da morelim yukseltti bunlar o isi gerceklestirmeden once muzik aciyodum evde hareketli muzikler dinledim hep aklima olumsuz bsy getirmedim dusundum tek sey su oldu bunu hayvanlar bile yapiyo seninneyin eksik dedim eczane den emla diye uyusturucu bi krem aldim ayni zaman da da vience diye uyusturucu bi sprey aldim emla 5mg lik tup biraz pahali ama cok uzun sure gidiyo diger sprey en son 20 tl di o daha da uzun gidiyo once emladan sür cok az biraz yakicak ama hemen gecicek korkma sonra da spreyi sik tam giricek olan yere sen sikamasan bile esin siksin 15 dk kadar uyusmasini bekle elinde varsa eger bi tane kas gevseltici iç rahatla yatak da yatarken de oyalan kafan o is de olmasin oyun oyna ne bilim instegramda gezin vs. Bacaklarini esinin omzuna koy ve belinin altina ince bi yastil koy seni desteklesin kalbim carpmaya baslicak stres yapicaksin ilk sakin pes etme canim besmele cek Allahim sen kolaylastir zorlastirma de nefesini kontrol et emin ol ki basaricaksin ben bu sekilde atlattim insallah sana da care olur ozelden de yazabilirsin elimden bsy gelirse yardimci olurum iyi sanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…