Merhaba hanımlar buraya bu konuyla ilgili başlık açan bilmem kaçıncı kişiyim. 2yıl olacak evleneli. Bir türlü cinsel birleşme yasayamadık. Tonlarca para dökmek istemiyorum bu işe.Terapiste gittim yarım saat için 300 lira verdim ve adam sadece kendini anlattı bana.Ben ordan burdan medet ummaktan vazgeçtim ve kafamda bu olayı bugun bitirmeye karar verdim.Kendimi bu şekilde ne bu eve ne de eşime ait hissetmiyorum. Çok yoruldum. Psikolojikmen çöktüm.Derdim bana yetmezmiş gibi etraftakilerin çocuk baskısı da bizi bitirdi.İnsanlar hiç acaba diye sormuyor mu kendine? Ben de çok istiyorum çocuk. Ama yapamıyorum, yapmak istemiyorum bu şekilde.Evliliğin bitme aşamasına geldi. Bugün burda okuduklarımdan cesaret alarak egzersiz yapmaya başladım. Hiç ayna karşısına geçip vajinama bakma gereği bile duymamıştım. Çünkü ondan hep nefret ettim. Az önce dikkatlice izledim. Ayna karşısında nefes egzersizi yaptım ve oranın açıldığını gördüm. Bugüne kadar orda aşılmayacak bir duvar vardı.Biraz midem bulandı, tansiyonum düştü heyecan ve korku karışımı duygular içerisindeyim. Kulak çöpüne streç film sardım ve vajinamın içinde hareket ettirmeye çalışacağım. Yarın yine yazacağım buraya. Hepinizi seviyorum. İyiki varsınız.