- 2 Nisan 2020
- 31
- 10
- 38
- 29
- Konu Sahibi 33Kibarcik33
-
Kegeli ben de yapuyorum ama duzenli degil. Kac dakika tutup kac dakika birakiyordunuz kaslarinizi?Ve şunu da eklemek istiyorum aparatlarda işimize yaran sadece 4.boy o yüzden diğerlerini 10 dk felan deneyin ama 4. Olanı en az yarım saat deneyin ben öyle yaptım 30-40-45 dk hep böyle uzun uzun çalıştım
Ne mutlu size çok güzel anlatmasiniz umarım siz de atlatabildiyseniz bizlerde artık atlatabiliriz bende tam 17 aylık evliyiz yapamıyoruz dilatorun en büyüğü çok korkutucu geliyor oyuzden hiç sipariş vermek.istemiyorum ki parmak egzersizi yapabildiğim.haldeTekrardan merhabalar size iyi haberlerle geldim... Evet çok şükür vajinismusu yendimtam olarak evlilik tarihim bugün oldu 16 aylık evliyiz ve bizde bu sorunla karşı karşıya geldik.. ama şuan çok şükür yendik ve herkesin yenebilecegini düşünüyorum.. öncelikle doktora gitmenizi pek tavsiye etmem çünkü maddi açıdan külfet başka bir şey değil internetten dilator set siparişi verin ve bebek yağı alın.. gelen seti kullanmadan önce kaynatın bu işlemi bir iki gün arayla yapın temiz olsun diye..
aparatlardan önce kegel egzersizi yapın her gün en az 100 defa kaslarınızı kontrol etmeyi öğrenin
1.boyut = 10dk
2.boyut = 15dk
3.boyut = 20dk
4.boyut = 25dk
ilk gün 1. Boyla başlayın iyice yağlayıp deneyin olmazsa pes etmeyin vajina alışık olmadığı için ilk zamanlar biraz zorlanabilir.. içeri girince hareket ettirin ileri geri ve içerde donderin.. 2. Gün 2.boyuta geçin ama öyle hemen değil ilk başta 1.boyutu koyun 10dk daha sonra 2.boyuta geçin diğer aşamalar da aynı şekilde ilerliyor yalnız 4.boyut sizi korkutmasin fazla büyük gibi gelebilir ama değil vajinadan bir bebek çıkıyor düşünün o kadar genişliyor.. 4.boyutta zorlanma olabilir ben çok zorlandım malesef sırf bu boyutu yapamıyorum diye doktora gittim.. ama neyse ben sizlere güveniyorum yapabilirsiniz bu 4.boyutla da iyice egzersiz yapın tam alışsın vajina sonra eşli denemeye geçin eşiniz uzansin siz üste geçin p... Üzerine yavaş yavaş oturun işte bu kadar bir şey gerçekten kendimizi kahretmemize değecek bir şey değilmiş.. malesef onca zamanımız boşa geçmiş.. yine nasip diyelim belki bizler için hayırlısı buymuşunutmayın bunu herkes yapabiliyor sizlere başarabilirsiniz
Tebrik ederim canim masallah yenmissin darisi bize inşallah, ben 4. Boyu cok rahat aliyorum parmakla da yapiyorum egzersiz eşliyi yapamadık üstte nasil basardin biz açıyı ayarlayamiyoruz aparat gibi yapamiyorum eslide cok zorlandim tavsiyelerin var mi, bir de kayganlastirici kullanmis miydinTekrardan merhabalar size iyi haberlerle geldim... Evet çok şükür vajinismusu yendimtam olarak evlilik tarihim bugün oldu 16 aylık evliyiz ve bizde bu sorunla karşı karşıya geldik.. ama şuan çok şükür yendik ve herkesin yenebilecegini düşünüyorum.. öncelikle doktora gitmenizi pek tavsiye etmem çünkü maddi açıdan külfet başka bir şey değil internetten dilator set siparişi verin ve bebek yağı alın.. gelen seti kullanmadan önce kaynatın bu işlemi bir iki gün arayla yapın temiz olsun diye..
aparatlardan önce kegel egzersizi yapın her gün en az 100 defa kaslarınızı kontrol etmeyi öğrenin
1.boyut = 10dk
2.boyut = 15dk
3.boyut = 20dk
4.boyut = 25dk
ilk gün 1. Boyla başlayın iyice yağlayıp deneyin olmazsa pes etmeyin vajina alışık olmadığı için ilk zamanlar biraz zorlanabilir.. içeri girince hareket ettirin ileri geri ve içerde donderin.. 2. Gün 2.boyuta geçin ama öyle hemen değil ilk başta 1.boyutu koyun 10dk daha sonra 2.boyuta geçin diğer aşamalar da aynı şekilde ilerliyor yalnız 4.boyut sizi korkutmasin fazla büyük gibi gelebilir ama değil vajinadan bir bebek çıkıyor düşünün o kadar genişliyor.. 4.boyutta zorlanma olabilir ben çok zorlandım malesef sırf bu boyutu yapamıyorum diye doktora gittim.. ama neyse ben sizlere güveniyorum yapabilirsiniz bu 4.boyutla da iyice egzersiz yapın tam alışsın vajina sonra eşli denemeye geçin eşiniz uzansin siz üste geçin p... Üzerine yavaş yavaş oturun işte bu kadar bir şey gerçekten kendimizi kahretmemize değecek bir şey değilmiş.. malesef onca zamanımız boşa geçmiş.. yine nasip diyelim belki bizler için hayırlısı buymuşunutmayın bunu herkes yapabiliyor sizlere başarabilirsiniz
Canim dün denedik olmadi ya ilk girisi gecsek gerisi gelecek ama girmedi aparat gibi olmuyor baya ugrastim üstte olmadi duvar hissi oluyoBebek yağı kullandık. insaAllah sizlerde yenersinizya tam anlamadık ki siz üste gelin p... Üzerine yavaş yavaş oturmaya çalışın o sırada eşinize sarılın öyle yerini kendi buluyor yani bizde öyle yaptık bi baktik oldu 4te rahatsaniz eğer eşli deneyin bence yapabilirsiniz ben 4te çok zorlanmama rağmen başardım mesela iki gün olduysa bir gün olmuyordu çok zorladım ama çok şükür bitti.. siz daha iyisiniz MasaAllah o yüzden deneyin siz üstte kalın kasmayın kendinizi nasıl olduğunu anlamayacaksınız
Bebek yağı kullandık.. ilk başta yakınlaşın aranızda bir yakınlık olsun kendinizi hazırlayın yavaş yavaş ama duruma odaklanmayın yoksa ilerlemiyorTebrik ederim canim masallah yenmissin darisi bize inşallah, ben 4. Boyu cok rahat aliyorum parmakla da yapiyorum egzersiz eşliyi yapamadık üstte nasil basardin biz açıyı ayarlayamiyoruz aparat gibi yapamiyorum eslide cok zorlandim tavsiyelerin var mi, bir de kayganlastirici kullanmis miydin
Artık dilatorle egzersiz yapmıyorum direk oluyor sadece biraz ilk başlarda kasılma oluyor ama kegelle onuda atlatiyorum oda alışmaya bağlı galiba daha çok baslardayizSimdi ilişkiye girmeden önce dilatorle calisip oyle mi giriyorsunuz? Yoksa direkt oluyor mu?
Dilatörle 3. Boyutu yapiyorum 4 e daha gecmedim denemedim de daha ama surekli sizlama ve baski hissi oluyo baya ikininca gdyo ama o sizlama cok kotu yaa sizdede olyyo myduTekrardan merhabalar size iyi haberlerle geldim... Evet çok şükür vajinismusu yendimtam olarak evlilik tarihim bugün oldu 16 aylık evliyiz ve bizde bu sorunla karşı karşıya geldik.. ama şuan çok şükür yendik ve herkesin yenebilecegini düşünüyorum.. öncelikle doktora gitmenizi pek tavsiye etmem çünkü maddi açıdan külfet başka bir şey değil internetten dilator set siparişi verin ve bebek yağı alın.. gelen seti kullanmadan önce kaynatın bu işlemi bir iki gün arayla yapın temiz olsun diye..
1.boyut = 10dk
2.boyut = 15dk
3.boyut = 20dk
4.boyut = 25dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?