• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

33Kibarcik33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2020
31
10
38
29
Tekrardan merhabalar size iyi haberlerle geldim... Evet çok şükür vajinismusu yendim💪🏼 tam olarak evlilik tarihim bugün oldu🤭 16 aylık evliyiz ve bizde bu sorunla karşı karşıya geldik.. ama şuan çok şükür yendik ve herkesin yenebilecegini düşünüyorum.. öncelikle doktora gitmenizi pek tavsiye etmem çünkü maddi açıdan külfet başka bir şey değil internetten dilator set siparişi verin ve bebek yağı alın.. gelen seti kullanmadan önce kaynatın bu işlemi bir iki gün arayla yapın temiz olsun diye..
⚫aparatlardan önce kegel egzersizi yapın her gün en az 100 defa kaslarınızı kontrol etmeyi öğrenin 💕
1.boyut = 10dk
2.boyut = 15dk
3.boyut = 20dk
4.boyut = 25dk
ilk gün 1. Boyla başlayın iyice yağlayıp deneyin olmazsa pes etmeyin vajina alışık olmadığı için ilk zamanlar biraz zorlanabilir.. içeri girince hareket ettirin ileri geri ve içerde donderin.. 2. Gün 2.boyuta geçin ama öyle hemen değil ilk başta 1.boyutu koyun 10dk daha sonra 2.boyuta geçin diğer aşamalar da aynı şekilde ilerliyor yalnız 4.boyut sizi korkutmasin fazla büyük gibi gelebilir ama değil vajinadan bir bebek çıkıyor düşünün o kadar genişliyor.. 4.boyutta zorlanma olabilir ben çok zorlandım malesef sırf bu boyutu yapamıyorum diye doktora gittim.. ama neyse ben sizlere güveniyorum yapabilirsiniz bu 4.boyutla da iyice egzersiz yapın tam alışsın vajina sonra eşli denemeye geçin eşiniz uzansin siz üste geçin p... Üzerine yavaş yavaş oturun işte bu kadar bir şey gerçekten kendimizi kahretmemize değecek bir şey değilmiş.. malesef onca zamanımız boşa geçmiş.. yine nasip diyelim belki bizler için hayırlısı buymuş 🌸 unutmayın bunu herkes yapabiliyor sizlere başarabilirsiniz💕💪🏼

Egzersize başladığınız gün ile kurtuldugunuz gun arasi ne kadar? Su anda hic korkmadan penisi alabiliyor musunuz? Oncesinde bir calisma yapiyor musuniz 4. Boy ile?

İlk 3 aparatı 3 ay felan kullandım ama 4.boyutu 2 hafta kullandım öyle şans eseri deneyelim dedik ben öncesinde egzersiz yapmadığım için olacağını düşünmüyordum ama çok şükür oldu.. çünkü çok fazla egzersiz ve kegel yaptığım için vajina alışmıştı aparatlarda sorun yaşıyorsanız öncesinde mutlaka kegel yapın ben çok fazla kegel yaptım doktorum da kegel yaparak bu olayı atlattın demişti.. daha yeni ilk denemede oldu bundan sonra nasıl olur bilemem 🙄

Ve şunu da eklemek istiyorum aparatlarda işimize yaran sadece 4.boy o yüzden diğerlerini 10 dk felan deneyin ama 4. Olanı en az yarım saat deneyin ben öyle yaptım 30-40-45 dk hep böyle uzun uzun çalıştım

Ve şunu da eklemek istiyorum aparatlarda işimize yaran sadece 4.boy o yüzden diğerlerini 10 dk felan deneyin ama 4. Olanı en az yarım saat deneyin ben öyle yaptım 30-40-45 dk hep böyle uzun uzun çalıştım
Kegeli ben de yapuyorum ama duzenli degil. Kac dakika tutup kac dakika birakiyordunuz kaslarinizi?

Simdi ilişkiye girmeden önce dilatorle calisip oyle mi giriyorsunuz? Yoksa direkt oluyor mu?

Kegeli 3sn tutup 6 sn bırakıyorum doktor öyle tavsiye etmişti kaç sn tutarsanız iki katı bırakmanız lazım ☺️ ben henüz bir defa yasayabildim ve artık tam anlamıyla oldu ve hiç egzersiz ve dilator kullanmadan yaptım

Tekrardan merhabalar size iyi haberlerle geldim... Evet çok şükür vajinismusu yendim💪🏼 tam olarak evlilik tarihim bugün oldu🤭 16 aylık evliyiz ve bizde bu sorunla karşı karşıya geldik.. ama şuan çok şükür yendik ve herkesin yenebilecegini düşünüyorum.. öncelikle doktora gitmenizi pek tavsiye etmem çünkü maddi açıdan külfet başka bir şey değil internetten dilator set siparişi verin ve bebek yağı alın.. gelen seti kullanmadan önce kaynatın bu işlemi bir iki gün arayla yapın temiz olsun diye..
⚫aparatlardan önce kegel egzersizi yapın her gün en az 100 defa kaslarınızı kontrol etmeyi öğrenin 💕
1.boyut = 10dk
2.boyut = 15dk
3.boyut = 20dk
4.boyut = 25dk
ilk gün 1. Boyla başlayın iyice yağlayıp deneyin olmazsa pes etmeyin vajina alışık olmadığı için ilk zamanlar biraz zorlanabilir.. içeri girince hareket ettirin ileri geri ve içerde donderin.. 2. Gün 2.boyuta geçin ama öyle hemen değil ilk başta 1.boyutu koyun 10dk daha sonra 2.boyuta geçin diğer aşamalar da aynı şekilde ilerliyor yalnız 4.boyut sizi korkutmasin fazla büyük gibi gelebilir ama değil vajinadan bir bebek çıkıyor düşünün o kadar genişliyor.. 4.boyutta zorlanma olabilir ben çok zorlandım malesef sırf bu boyutu yapamıyorum diye doktora gittim.. ama neyse ben sizlere güveniyorum yapabilirsiniz bu 4.boyutla da iyice egzersiz yapın tam alışsın vajina sonra eşli denemeye geçin eşiniz uzansin siz üste geçin p... Üzerine yavaş yavaş oturun işte bu kadar bir şey gerçekten kendimizi kahretmemize değecek bir şey değilmiş.. malesef onca zamanımız boşa geçmiş.. yine nasip diyelim belki bizler için hayırlısı buymuş 🌸 unutmayın bunu herkes yapabiliyor sizlere başarabilirsiniz💕💪🏼
Ne mutlu size çok güzel anlatmasiniz umarım siz de atlatabildiyseniz bizlerde artık atlatabiliriz bende tam 17 aylık evliyiz yapamıyoruz dilatorun en büyüğü çok korkutucu geliyor oyuzden hiç sipariş vermek.istemiyorum ki parmak egzersizi yapabildiğim.halde

Parmak egzersizi yapamadım mide bulandırıcı geliyor 🙄 gerçekten korkmayın dilator seti sipariş verin. Dilatorle daha rahat egzersizler yaparsınız ben internetten almıştım gizli kargoyla gönderiyorlar 🌸 benim için dilatorun son boyu çok korkunç geliyordu hiç olamaz diye düşünüyordum ama inanın olmayacak bir şey değil siz ne kadar egzersiz yaparsınız son boyutu o kadar rahat yaparsınız. son boyutu yapamıyorum doktora gitmiştim orada 1-2-3. Boyutları yaptık 4 ilk olmadı doktor işaret ve orta parmağını üst üste koydu 4ten daha kalın oldu ilk parmaklarını koydu içerde yan yana getirdi hareket ettirdi daha sonra 4 koydu bir defadan girmedi kegel yaparak oldu 3sn tuttum o zaman durdu kendimi bırakınca 6sn de ileriye doğru yavaş yavaş itmeye başladı.. sizde zorlanırsınız kegelle deneyin kendinizi sıkarken tutun bıraktığınız zaman yavaş yavaş itin..
Ben yaptıysam herkes yapabilir ben sizlere güveniyorum 💕

1.boyut = 10dk
2.boyut = 15dk
3.boyut = 20dk
4.boyut = 25dk
Tebrik ederim canim masallah yenmissin darisi bize inşallah, ben 4. Boyu cok rahat aliyorum parmakla da yapiyorum egzersiz eşliyi yapamadık üstte nasil basardin biz açıyı ayarlayamiyoruz aparat gibi yapamiyorum eslide cok zorlandim tavsiyelerin var mi, bir de kayganlastirici kullanmis miydin

Bebek yağı kullandık. insaAllah sizlerde yenersiniz 🌸 ya tam anlamadık ki siz üste gelin p... Üzerine yavaş yavaş oturmaya çalışın o sırada eşinize sarılın öyle yerini kendi buluyor yani bizde öyle yaptık bi baktik oldu 4te rahatsaniz eğer eşli deneyin bence yapabilirsiniz ben 4te çok zorlanmama rağmen başardım 🤭 mesela iki gün olduysa bir gün olmuyordu çok zorladım ama çok şükür bitti.. siz daha iyisiniz MasaAllah o yüzden deneyin siz üstte kalın kasmayın kendinizi nasıl olduğunu anlamayacaksınız 💕

Bebek yağı kullandık. insaAllah sizlerde yenersiniz 🌸 ya tam anlamadık ki siz üste gelin p... Üzerine yavaş yavaş oturmaya çalışın o sırada eşinize sarılın öyle yerini kendi buluyor yani bizde öyle yaptık bi baktik oldu 4te rahatsaniz eğer eşli deneyin bence yapabilirsiniz ben 4te çok zorlanmama rağmen başardım 🤭 mesela iki gün olduysa bir gün olmuyordu çok zorladım ama çok şükür bitti.. siz daha iyisiniz MasaAllah o yüzden deneyin siz üstte kalın kasmayın kendinizi nasıl olduğunu anlamayacaksınız 💕
Canim dün denedik olmadi ya ilk girisi gecsek gerisi gelecek ama girmedi aparat gibi olmuyor baya ugrastim üstte olmadi duvar hissi oluyo

İşte o duvar hissini asabilirseniz bitiyor🤭 bende öyle hissediyordum duvar varmış gibi ama kendinizi kastigimiz için oluyor biraz orada disini sık eşin bastırın olur İnsaAllah 🥰

Tebrik ederim canim masallah yenmissin darisi bize inşallah, ben 4. Boyu cok rahat aliyorum parmakla da yapiyorum egzersiz eşliyi yapamadık üstte nasil basardin biz açıyı ayarlayamiyoruz aparat gibi yapamiyorum eslide cok zorlandim tavsiyelerin var mi, bir de kayganlastirici kullanmis miydin
Bebek yağı kullandık.. ilk başta yakınlaşın aranızda bir yakınlık olsun kendinizi hazırlayın yavaş yavaş ama duruma odaklanmayın yoksa ilerlemiyor 😅 sonra siz üste geçin yavaş yavaş p.. üzerine oturun ama dik değil p.. böyle içinizde aşağıya doğru iniyor gibi olsun mesela yokuş varmış gibi düşünün biz bunu ayarlamada sorun yaşamıştık aşağıya doğru yavaş yavaş itin eşinize sarılın tamamen sizde orada duvar varmış gibi hissedeceksiniz oraya geldiğiniz an kegel yapın eşiniz çıkmasın sakinlemek için kegel yapın.. daha sonra eşiniz biraz bastırarak aşağıya doğru insin birkaç saniyelik bir şey sonra oluyor nasıl olduğunu anlamıyorsunuz bile İnşaAllah en kısa zamanda sizlerde atlatirsiniz.. yardımcı olabileceğim başka soru varsa sorun seve seve elimden geldiğince yardımcı olurum💕

1.boyut = 10dk
2.boyut = 15dk
3.boyut = 20dk
4.boyut = 25dk
Dilatörle 3. Boyutu yapiyorum 4 e daha gecmedim denemedim de daha ama surekli sizlama ve baski hissi oluyo baya ikininca gdyo ama o sizlama cok kotu yaa sizdede olyyo mydu

Evet ya o sızlama çok kötü oluyordu ama dayanmaya çalışın bir süre sonra alışıyorsunuz. 4.boyuta geçince 3.boyut ağrı sızı olmadan başlangıç aparatı gibi çok rahat oluyor

Back