3 yıllık evlilikte tedavisi ertelenen vajinismus kabusu ve bir psikiyatr tanıdığımın referansıyla geçen hafta gittiğim Dr.Murat Ulusoyun bu kabusu mutluluğa, özgüvene dönüştürmesi..Vajinismus aynı zamanda erteleme hastalığı bence..geçecek yapabilirim diye zamana bıraktığım 3 yıl,okuduğum kitaplar ve sürekli yaptığım kegel egzersizleri ve sonunda sanırım ben bunu asla başaramayacağım dediğiniz büyük bir mutsuzluk.Murat Ulusoya iyiki gitmişim ilk tedavi sürecinde iyiki onu seçmişim ve birde tedavi başarasızlığı travması yaşamadan 2.5 saatte (evet 3 yılımın çözümü 2.5 saatteymiş) sorunumuzu bitirdi. Yaa bu ne kadar boş bir korkuymuş diye kızıyosunuz kendinize ama doktorum olmadan da başaramazdım dedirtiyor gerçekten.Yaklaşımı, uyguladığı hipnoterapi yöntemi çok rahatlatıcı.ve tebrik ediyorum başarısını psoas kas grubunu ilk keşfeden doktor olarak çok kısa sürede (şaka değil 2.5 saat) bu sorunu çözdüğü için. Lütfen ertelemesin kimse.gerçekten vajinismustan daha kötü olan şey ertelememiz. Çözümsüz kesinlikle değilmiş. Ben nasıl başardım hala şoktayım. İstanbuldan gittiğim Kuşadasında minik bir balayı yaşattı bize 3 yıl sonunda.Doktorumuza sevgiler, saygılar, teşekkürler
Son düzenleme: