Ben sorunu 2 gün önce aştım ama her vajinismus konusuna yardım edicem diye kendime söz vermiştim.Ben de 10 aylık evliyim aylardır olmadı doktora gittik vajinismus değilsin dedi zorlayın olur dedi zorlamak daha aşılmaz yola soktu bizi.Sonra aileler öğrendi bize tedavi olmamızı söylediler benim hep aklımdaydı ama kimse bilmediği için cesaret edemiyordum.Her gün ağlıyordum.Burada Reyyan Özcan Temizkan hocamın ne kadar başarılı iyi bir doktor olsuğunu okudum.Saygın bey,Süleyman bey hepsinin sayfalarına tek tek baktım.Reyyan hocam bana daha sıcak geldi atladık Ankara'ya gittik masrafımız oldu yalan yok borç aldık .Yanına gittiğimizde inanılmaz bir enerji beni ona çekti.Ellerimi tuttu ben yanındayım geçicek dedi evet inanıyordum ama ya olmazsa ne yaparım sorusu beynimden gitmiyordu.Siz ıssız bir ormanın içindesiniz ben size ışık olucam Allahın izniyle bitecek dedi salı günü seanslara başladık seanslarda en ufak bir acı duymadım yemin ederim (vajinismusum üst düzeydeydi) sana inanır mısın perşembe günü ilişkiye girdik.4 seans sonra eşli deneme 5.seans sonrası normal ilişki.Ya ne olur beklemeyin gidin borç da olsa bulun aylarınızı yıllarınızı 5 bin lira için heba etmeyin.Şimdi evime döndüm evimdeki eşyalar bile bana gülüyor sanki benim de düşünmediğim tek an bile yoktu depresyondaydım artık kendime bu zulmü keşke yapmasaydım hemen gitseydim diyorum şimdi sen de durma lütfen git erteleme mutluluğunu.