Vajinismus

Hlal01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
49
5
1
31
Lütfen bana yardımcı olun 2 sene oluyo ilk zamanlara göre baya bi aştm oluyo ama az pskolaga da gittim devlette biraz onun sayesinde egzersizlerle aştım ama tamamen sonuç olmadı napabilirim gerçekten çok üzülüyorum sürekli aklımda :(

Ben sorunu 2 gün önce aştım ama her vajinismus konusuna yardım edicem diye kendime söz vermiştim.Ben de 10 aylık evliyim aylardır olmadı doktora gittik vajinismus değilsin dedi zorlayın olur dedi zorlamak daha aşılmaz yola soktu bizi.Sonra aileler öğrendi bize tedavi olmamızı söylediler benim hep aklımdaydı ama kimse bilmediği için cesaret edemiyordum.Her gün ağlıyordum.Burada Reyyan Özcan Temizkan hocamın ne kadar başarılı iyi bir doktor olsuğunu okudum.Saygın bey,Süleyman bey hepsinin sayfalarına tek tek baktım.Reyyan hocam bana daha sıcak geldi atladık Ankara'ya gittik masrafımız oldu yalan yok borç aldık .Yanına gittiğimizde inanılmaz bir enerji beni ona çekti.Ellerimi tuttu ben yanındayım geçicek dedi evet inanıyordum ama ya olmazsa ne yaparım sorusu beynimden gitmiyordu.Siz ıssız bir ormanın içindesiniz ben size ışık olucam Allahın izniyle bitecek dedi salı günü seanslara başladık seanslarda en ufak bir acı duymadım yemin ederim (vajinismusum üst düzeydeydi) sana inanır mısın perşembe günü ilişkiye girdik.4 seans sonra eşli deneme 5.seans sonrası normal ilişki.Ya ne olur beklemeyin gidin borç da olsa bulun aylarınızı yıllarınızı 5 bin lira için heba etmeyin.Şimdi evime döndüm evimdeki eşyalar bile bana gülüyor sanki benim de düşünmediğim tek an bile yoktu depresyondaydım artık kendime bu zulmü keşke yapmasaydım hemen gitseydim diyorum şimdi sen de durma lütfen git erteleme mutluluğunu.

Seansta nasıl bi tedavi uyguluyolar burdan yazamazsanız özelden yazarmısınız

Seanslarda kişiye özel tedavi uyguluyorlar.Mesela bana aparatla çalışmalar yapıldı acısız ama herkesin çözüm yolu farklı oluyormuş onu da ilk muaynede belirliyor doktor hanım vajinismusun derecesine göre

Kendin bi yerdemi yapıyosun aparat falan doktor yanında olmuyo dimi

bizim orası biraz uzak ankaraya ama benim olduğum yerlere yakın var hatta burdan gidenler ver baya aynı kişiye onada gitsem olur dimi

Doktor yönlendiriyor kendi kendine yapsan zaten doktora gitmezsin sana gösterdikten sonra otele dönünce ufak bir egzersiz yapılıyor ama dediğim gibi herkesin tedavi yöntemi farklı bana yapılan bu idi

Doktor yönlendiriyo tabi ama doktorun yanında mı yapıyosun otelde yani eşinle tekken ondan bagsediyorum kusura bakmayın yani dvlette gittim doktora egzersizleri evde uyguladım verdiği gibi ama

Seans esnasında doktor yapıyor ve gösteriyor canım.Sen sadece hafif elinde kavrıyorsun duruş açısını öğrenmen için o kadar.Hadi sen yap diyip bırakmıyor.Evde de gösterdiğim şekilde 5 kez uygula bırak diyor bu kadar

Evet ama sana sormadan hadi şu aparatı sokayım yok ne yapıyorsa söylüyor

Back