Vajinismus

Parmak egzersizleri kesinlikle onermiyorum iyice sogutuyorr .. birtane kulak copu alın vazalin surup kendiniz isermis gibi salin ve o kulak copunu oraya sokmaya calisin arkasinin bombos oldugunu goreceksiniz.. kendinize şu kelimeleri soyleyin
Korkacak biseyok emin ol ben o kadar korkuyodum ki esime hep derdim ama başarınca bundan mi korkuyom dedim güldüm. Kendini motive et kafanda bitir
Korkulacak hicbisey yokk.. kizlik zari diye biseyde yokk vajinanin arkası bombos orda hic bisey yokk. Yillarca gecmisimizden gelen laflarla korkutulduk kandirildik.. bende 4 seansta yendim..

Slm vajinismus olup bu hastalığı yenen varmı aranızda kendi.yendiyseniz nasıl yendiniz acaba
Merhaba canım öncelikle parmak egzersizi herkesin hoşuna gidecek bilet değildir vaji hastalığı olanlarda. İşe sargı bezi ile bşla derim. Sargı bezini önce küçük sar. Sonra üzerine prezervatif geçir. Böyle yavaş yavaş nefes al ve nefes verirken yavaşça ileriye ittir. Önce oraya bişeyin girebiliyor olduğunu görmen gerek. Ama sargı bezi prezervatif üzerine mutlaka kayganlaltorıcı jel ve anestol krem sür denemeler yp. İlerleyen süreçte de yaz yardımcı olurum elimden geldiği kadar. O girmeme nedeni sıktığın gergin yaptığın kas önemli olan onu gevşetmeyi öğrenmen

Back