Vajinismus

Merhaba; bu üyeliği sadece çektiği sıkıntıları anladığım ve henüz yendiğim vajinismusla ilgili yardımcı olabileceğim kadar olmak için oluşturdum evliliğimin 6. Ayı dolmak üzere. İlk hafta çok sıkıntılı bir birleşme yaşadım, eşime ben kadar korkarsam korkayım bırakma dedim tabi bırakmayınca sonu hüsran, gözümü hastanede açtım dikişler falan.. kızlık zarı gitti tabi ama bende çok ciddi psikolojik hasar bıraktı.. eşime yaklaşamaz oldum, normalde çok anlayışlıdır ama zaman zaman sabrının zorlandığı kırdığı anlar oldu çok ağladım iki ay olur falan korku var diyip hiç önlem almadık, sonra ben internetten bulunduğum şehirdeki psikologları araştırdım bir tanesi bana baya iyi geldi ertesi gün randevu aldım bana işte normal şeyler olduğundan bahsetti sende o ışığı görüyorum zaten zar da gitmiş diyip parmak egzersizlerinden başlatarak tüm egzersizleri anlattı hangisini istersen başla dedi, çıktım dedim parmağımı başarsam burda işim ne hatta bu sayfada biri yazmış aynısını seneler önce dedim al işte haklı 😂 neyse bir ay yine çöp oldu eşim o sırada bedelliye gitti benim kafa da rahat dedim yavaş yavaş deniyim ilk serçe parmak girince çok sevindim en son iki parmak başardım tabi dile kolay iki ayımı yedi sonda eşimle başladık kesinlikle kontrol sizde olsun hepsini bir anda başarma fikrini kafanızdan atın yavaş yavaş ilerleyin istemediğiniz günlerde açıkça söyleyin kendinizi zorlamayın İnanın hiç acımıyor böyle diyenlere kızardım ama gerçekten Öyleymiş olduktan sonra uzanıp bir saat ağladım mutluluktan allah herkese nasip etsin birde öncesinde duş almanızı ve zeytinyağı sürmenizi önerebilirim tabi bende işe yaradığı İçin inşallah en koşa zamanda herkes bu sorunu aşar inşallah 🙏🏻
Hastaneye düşecek kadar neoldu öyle geçmiş olsun neden dikiş atıldıki

Ya ilk başta bi psikiyatriye gittim yeniydim konuştuk vs derken bana parmak egzerleri verdi. Önce kendi parmaklarimla yaptım sonra eşli olarak verdi dr onları da yaptım en son penis aşamasına geçtim derken kadınlar kulübünü buldum burda bi kaç arkadaşın tavsiyelerini gördüm onları uyguladım penis aşamasında şükür atlattım. Penis aşamasında ilişkiye girmedem önce wcye gidip mesaneyi bosalttim tutup bıraktım bi kaç kez sonra yatağa uzandim belime sırtıma yastık koydum. Eşim ilk girişi yaptı yarıya kadar alabildim sonrası nefes alıp verdim ıkındım esimde ben öyle yaparken yavaş yavaş ilerledi ve oldu
Senin adına çok sevindim bende tam yendim diyemiyorum çünkü sadece emla kremi kullanınca ilişkiye girebiliyorum😔 dün krem sürmeden denedik olmadı nasıl kurtul am ben bundan?

Senin adına çok sevindim bende tam yendim diyemiyorum çünkü sadece emla kremi kullanınca ilişkiye girebiliyorum😔 dün krem sürmeden denedik olmadı nasıl kurtul am ben bundan?
Kremle hep yaparsan alışırsın öyle. Egzersiz filan yaptın mı hic

Egsersizleri kremsiz yaptım parmak egsersizlerini ama ilişki hep keremle denedim öbür türlü olmadi😔
Ben egzersizleri olsun ilişki olsun yeniyken hep kremle yaptim ama sonra kremsiz denemeye başladım bi iki tabiki zorlandım ama yavaş yavaş da olsa yaptık.

Ben egzersizleri olsun ilişki olsun yeniyken hep kremle yaptim ama sonra kremsiz denemeye başladım bi iki tabiki zorlandım ama yavaş yavaş da olsa yaptık.
Bende öyle düşünüyorum biraz daha alisana kadar Kremle yapsam. Sonra orası iyice genisleyince kremsiz bir daha denesem diye. 6 kere ilişkiye girdik ama hep aralıklı benim adet dönemim girdi araya 8 gün sürüyor sonra yine ilişkiye girdik sonra benim iznim vardı memlekete gittim. Öyle böyle derken bir türlü düzenli ilişkiye girmedik inşaAllah olur ve bende bırakırım kremi 🤲🏻

Bende öyle düşünüyorum biraz daha alisana kadar Kremle yapsam. Sonra orası iyice genisleyince kremsiz bir daha denesem diye. 6 kere ilişkiye girdik ama hep aralıklı benim adet dönemim girdi araya 8 gün sürüyor sonra yine ilişkiye girdik sonra benim iznim vardı memlekete gittim. Öyle böyle derken bir türlü düzenli ilişkiye girmedik inşaAllah olur ve bende bırakırım kremi 🤲🏻
Inşallah olur dene zaman kaybetme artık çünkü insan o zman soğuyo

Hastaneye düşecek kadar neoldu öyle geçmiş olsun neden dikiş atıldıki
o kadar sıkmışım ki kendimi damarlarımdan biri yırtılmış valla düşündükçe içim bi hoş oluyor hem de kızıyorum salaklığıma bide jinekolog demez mi sizin vajinal yapınızda hiçbir sorun yok bi darlık yok nasıl becerdiniz diye yerin dibine girdim ama işte gel de beyne anlat. Gerçi düşününce öyle böyle o zarın gitmesi belki rahatsızlıgı daha kolay atlatmama vesile olmuştur gerçi travma mı bu rahatsızlık mı daha zor onu da bilemedim :KK14:

kızlar bu kremler vücudun hassas yapısına zarar verebiliyormuş eşim doktor onun yönlendirmesiyle kullanmadım, onun yerine zeytinyağı kullandım ben. Korku zamanla geçiyor zaten bence biraz cesaret :)

o kadar sıkmışım ki kendimi damarlarımdan biri yırtılmış valla düşündükçe içim bi hoş oluyor hem de kızıyorum salaklığıma bide jinekolog demez mi sizin vajinal yapınızda hiçbir sorun yok bi darlık yok nasıl becerdiniz diye yerin dibine girdim ama işte gel de beyne anlat. Gerçi düşününce öyle böyle o zarın gitmesi belki rahatsızlıgı daha kolay atlatmama vesile olmuştur gerçi travma mı bu rahatsızlık mı daha zor onu da bilemedim :KK14:
Yerin dibine girevek bişey yok geçmiş olsun takmayın kafanıza. Bazı doktorlar ne dediğini bilmiyo.
Şuan ne durumdasınız

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ilişkiden zevk alıyor musunuz? 2 aylık evli olacağım nerdeyse. Öncesinde de eşimle yakınlaşmamız olurdu flört döneminde. Ama ilişkiye girmezdik ufak öpüşme falan. Ama hep o istediği için. Hiç bir şekilde istek yok zevk yok. Evlendik ilişkiye de giremiyorum hiç giremedik. İlk gece sadece azıcık penis ucu vajinama değdi. Değmesi ile deli bir acı çektim. Sanki bir duvara değdi gibi. O gün bugündür artık bacaklarımı da açmıyorum korkudan. Eşim alıştırmak için dokunmaya okşamaya çalışıyor zerre kadar zevk almıyorım. En son ‘ resmen zulüm çekiyorum bırak dokunma bana’ diye bağırdım. Belki zevk alsam esneyeceğim ama yok. Akşam eve gelince yine deniycez diye tüm gün stres yaşıyorum. Akşam olsun istemiyorum.

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ilişkiden zevk alıyor musunuz? 2 aylık evli olacağım nerdeyse. Öncesinde de eşimle yakınlaşmamız olurdu flört döneminde. Ama ilişkiye girmezdik ufak öpüşme falan. Ama hep o istediği için. Hiç bir şekilde istek yok zevk yok. Evlendik ilişkiye de giremiyorum hiç giremedik. İlk gece sadece azıcık penis ucu vajinama değdi. Değmesi ile deli bir acı çektim. Sanki bir duvara değdi gibi. O gün bugündür artık bacaklarımı da açmıyorum korkudan. Eşim alıştırmak için dokunmaya okşamaya çalışıyor zerre kadar zevk almıyorım. En son ‘ resmen zulüm çekiyorum bırak dokunma bana’ diye bağırdım. Belki zevk alsam esneyeceğim ama yok. Akşam eve gelince yine deniycez diye tüm gün stres yaşıyorum. Akşam olsun istemiyorum.
canm yapma böyle bak bende erteledkçe erteledm 19 ay çektm bu sorunu ama senin kadar değildim..elin kolun nasıl sana aitse vajinanda sana ait ve artk evlisin bunu en çok biz evlenmiş bayanlar hakediyoruz..eşinede kendinede zehir etme..ayna al vajinanı incele hafif ıkınınca oranın açıldğnı göreceksinn..deneme asamasında bakmamaya çalışş..egzerszlere başla dilatör bana itici gelirdi parmk egzerisiz yaparak yendim..istersen yardımcı olurum amayapamam edemem diye konuşma çnkü bu %100 çözümü olan bişey en kötü sorunumuz bu olsun inşallahh allahım başka dert vermesinn..yenmek başarmak sadece senin elinde...ben denemelerde kendmi kastgm için eşimde ereksiyon sorunu oldu aylarca bu yüzden de deneyemedk...sende eşinede yazık etme....

Haklısın ayna ile ıkınma yapınca cidden biraz açılma gördüm. Vajinamı da ilk kez böylece görmüş oldum zaten. İnternetten ne yapsam ne etsem zevk alırım istek duyarım diye araştırır buluyorum artık kendimi. Tavsiyeler üzerine magnezyum yağı aldık. Kasları gevşetiyormuş. Eşim onunla masaj yapıyor bana. Eşimden gizli uyuşturucu sprey aldım. Bir kez vajinama sıktım. Aşırı yanma yaptı ama uyuşursa ve kendime güvenirsem eşime gel deneyelim derm diye düşündüm. Ama cesaret edemedim. Parmak egzersizine başlamak istiyorum. Tabi asla yapamam gibi bir tabu vardı kafamda ama bakıyorum asla diyen herkes yapabilmiş bi şekilde. O zaman ben de deniycem.

Haklısın ayna ile ıkınma yapınca cidden biraz açılma gördüm. Vajinamı da ilk kez böylece görmüş oldum zaten. İnternetten ne yapsam ne etsem zevk alırım istek duyarım diye araştırır buluyorum artık kendimi. Tavsiyeler üzerine magnezyum yağı aldık. Kasları gevşetiyormuş. Eşim onunla masaj yapıyor bana. Eşimden gizli uyuşturucu sprey aldım. Bir kez vajinama sıktım. Aşırı yanma yaptı ama uyuşursa ve kendime güvenirsem eşime gel deneyelim derm diye düşündüm. Ama cesaret edemedim. Parmak egzersizine başlamak istiyorum. Tabi asla yapamam gibi bir tabu vardı kafamda ama bakıyorum asla diyen herkes yapabilmiş bi şekilde. O zaman ben de deniycem.
tabiki öyle canm benm bundan kmse ölmemiş oramız onun için yaratılmış..videolar bulsan erotik izledikten sonrada hala bi istek olmuyorsa bi doktora git diyeceğim..bu yollardan bende ve benm gibi olanlarda geçtik bildiklerimi söylüyorm ve yardmcı olmayı kendme görev edindmmm allahm kmseye yaşatmasn bunu

Kızlar. Benim kızlığım tıbbi müdahale sonucu bozuldu. Detaya girmiyorum. Sonrasinda Vajinal prob ile muayenede çok zorlandim ağladim ama doktor ilişkiye girmemde bir sakınca olmadigini vajinismus olmadigimi soyledi. Sadece biraz dar dedi. Şimdi ne kadar zorlasam da ilişkiye giremiyorum. Esimle Vemcain ve kayganlastirici ile denedik ama alamiyorum. Basi girince altıma idrae kaciracak gibi oluyorum ve korkunc bir aci baski hissediyorum. Parmak alabiliyorum ama iceride oynatinca agriyor. Hic keyif almiyorum. Ne yapacagimi sasirdim:(

Yerin dibine girevek bişey yok geçmiş olsun takmayın kafanıza. Bazı doktorlar ne dediğini bilmiyo.
Şuan ne durumdasınız
sonrasında bir 4 ayımı yedi bu durum, baktım olmuoyr parmak egzersizlerine başladım. 5 buçuk aylıkken de atlattım çok şükür. Şu an bir sıkıntım yok :)

Kızlar. Benim kızlığım tıbbi müdahale sonucu bozuldu. Detaya girmiyorum. Sonrasinda Vajinal prob ile muayenede çok zorlandim ağladim ama doktor ilişkiye girmemde bir sakınca olmadigini vajinismus olmadigimi soyledi. Sadece biraz dar dedi. Şimdi ne kadar zorlasam da ilişkiye giremiyorum. Esimle Vemcain ve kayganlastirici ile denedik ama alamiyorum. Basi girince altıma idrae kaciracak gibi oluyorum ve korkunc bir aci baski hissediyorum. Parmak alabiliyorum ama iceride oynatinca agriyor. Hic keyif almiyorum. Ne yapacagimi sasirdim:KK43:
idrar yapacağımı ben de düşünüyordum eşim yapacaksan yap dedi bi baktım meğer o idrar değilmiş sanırım içimizdeki sıvı bize böyle hissettiriyor tam bilemiyorum. onun dışında bir psikologa gitmeni öneriririm arkadaşım en azından olaya biraz daha duygusal bakabiliyorlar. ben de ilk bir iki sefer çok zorlandım acı çekiyordum o an başka şeyler düşünmeye çalış nefes egzersizlerine alıştır kendini ama zamanla alışılan bir durum bu giderek daha rahat olacaksın inşallah en kısa sürede atlatırsın bir an önce :110:

idrar yapacağımı ben de düşünüyordum eşim yapacaksan yap dedi bi baktım meğer o idrar değilmiş sanırım içimizdeki sıvı bize böyle hissettiriyor tam bilemiyorum. onun dışında bir psikologa gitmeni öneriririm arkadaşım en azından olaya biraz daha duygusal bakabiliyorlar. ben de ilk bir iki sefer çok zorlandım acı çekiyordum o an başka şeyler düşünmeye çalış nefes egzersizlerine alıştır kendini ama zamanla alışılan bir durum bu giderek daha rahat olacaksın inşallah en kısa sürede atlatırsın bir an önce :110:
Dişimi sıkıp acıya katlansam bile penisi alamıyorum. O kadar ilginç ki. :( neyi yanlış yapıyorum anlamadım her pozisyonu denedim

Dişimi sıkıp acıya katlansam bile penisi alamıyorum. O kadar ilginç ki. :KK43: neyi yanlış yapıyorum anlamadım her pozisyonu denedim
dişimi sıkıp acıya katlanmak demen bile aslında kendini ne kadar şartlandırdığını gösteriyor. Dediğim gibi bence bir uzmandan yardım alabilirsin ben tek seans gittim sadece en azından daha pozitif bakmama yeterli olmuştu. Onun dışında acaba fiziksel bir engel var mı söylendiğinin aksine başka bir uzmana daha mı görünsen?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. aslında zevk alırsın sende bir sorun yok ama sürekli korku baskı endişe vs derken insan hiçbir şey hissetmiyor..

Back