Vajinismus

Acaba herada nasıl bi tedavi yöntemi uygulanıyor belki evde yapsan geçer lütfen yardım ci olun
Ben online tedavi oldum doktora gitme gibi bir imkanım yoktu.. Bütün not ettiklerimi bulup sana yazicam tmm mi? Ben 1,5sene çektim kaç kere boşanmaya düşündüm her denemede ağlamaktan bıkmistim.. ama Allah'a şükür 1 hafta önce yendim aşama aşama yaptık doktor ne dediyse.. Ve sonunda oldu. Tabi bazen egsersizlerde başarılı olamıyorum ama bırakmadım güne 1 saatimi buna ayırıyordum. Dediğim gibi bugün not ettiklerimi bulup sana aşama aşama soylicem hepsini bir anda değil. İnsaAllah en yakın zamanda yaparsın.

Ben online tedavi oldum doktora gitme gibi bir imkanım yoktu.. Bütün not ettiklerimi bulup sana yazicam tmm mi? Ben 1,5sene çektim kaç kere boşanmaya düşündüm her denemede ağlamaktan bıkmistim.. ama Allah'a şükür 1 hafta önce yendim aşama aşama yaptık doktor ne dediyse.. Ve sonunda oldu. Tabi bazen egsersizlerde başarılı olamıyorum ama bırakmadım güne 1 saatimi buna ayırıyordum. Dediğim gibi bugün not ettiklerimi bulup sana aşama aşama soylicem hepsini bir anda değil. İnsaAllah en yakın zamanda yaparsın.
Peki çok teşekkür ederim

canik 4 s3n3 boyunca evde yenmek için çabaladım zmn aktı gtti bu kendin yenemezsin lütfen sen herayi ara gerisni düşünme çok çektik sna yardmcı olmak isterim üç kalma sakın erteleme bişekilde bulursun parayı takın vrsa satın bn öyle yptim sırtımdan yük kalktı h3psine degdi
Fiyatı ne ve kaç seans veriyo nekadar sürüyo

Slm vajinismus olup bu hastalığı yenen varmı aranızda kendi.yendiyseniz nasıl yendiniz acaba
bende vajinismus biriyim. 2,5 sene çektim. aşalı 5,6 ay oldu şuan 3 aylık hamileyim cnm sana her türlü desteği verebilrim hala aşamadıysan ben kendim evde uzun bir mücadele sonunda aştım hatırlamak istemediğim hayatımın 2,5 senesi (:

Henüz yenemedim ama birkaç şey söylemek isterim. Öncelikle ben vajinama bile bakamayacak derecedeydim. Ayna ile ilk baktığımda bayılacaktım sanki.. sonra yavaş yavaş bakmaya başladım elimle açarak bakmaya alıştım. İç dudak denilen kısma dokunsam sanki yırtılacak gibi geliyordu ufak ufak dokundum alıştırdım kendimi. Tabi bu süreç 1 hafta falan sürdü. Sonra kulak çubuğu ile içeri giriş denedim ağlamalar sızlamalar onu da hallettim. Sıra parmaktaydı serçe parmağımın ilk boğumunu anca girdirebilmişimdir 3 günlük uğraş sonucu. Zaten biraz daha ilerleyince kasılmadan dolayı içeride sert bir yere çarpıyordum ve sonra hemen fırlıyordum yerimden. Daha ileriye gidemedim neredeyse böyle böyle 1 yıl geçti. Para biriktirip heraya gidecektim ama parayı bir türlü biriktiremedim. Dedim bu böyle olmaz artık birşeyler yap tekrar denemeye başladım ama parmak mümkün değil ilerlemiyordu. Bende kendime aparat yaptım şuan işaret parmağım kalınlığında onunla çalışıyorum. Nefes çok önemli karnını şişirip nefes alıp aparatı yerleştireceksin, ağzından mum üfler gibi yavaş yavaş nefes verirken aparat giriyor zaten hissetmiyorsun bile girdiğini. Benim en büyük problemim aparatı doğru yerleştirebilmek eğer o ilk girişi geçersem gerisi çok kolay benim için girişi geçemediğim için daha kalınlaştıramadım aparatı ama halledeceğim inanıyorum. Eğer parmak zor geliyorsa yapamıyorsan kesinlikle aparatla denemelisin daha kolay içeriyi hissetmediğin içinde bir yere çarptı yok kasıldı yok sert yok pütürlü gibi hisler olmuyor.

Merhabalar bende tedavi oldum tedavi sureciniz nasildi anlatabilir mısınız tedavi oldum ama hala ağrılar var
2.5aylık iken terapiste gittim. Anlattı parmak egzersizler. Kendim ve eşli denemeler verdi biraz zor oldu ama başardım. En son penis aşamasını verdi onuda işte alıyorum ama yarıya kadar alabildim sonrası gitmeyi bıraktım dr burda bi kac egzersiz gördüm. Nefes alıp verdim devamlı girişlerde 4 aylıkken kurtuldum şükür ilk zamanlar benim de ağrı oluyodu simdilik azaldı ama o ağrılar olur yani yıllarca ilişki yasayanda bile olurmuş öyle.

Slm vajinismus olup bu hastalığı yenen varmı aranızda kendi.yendiyseniz nasıl yendiniz acaba
Merhaba; bu üyeliği sadece çektiği sıkıntıları anladığım ve henüz yendiğim vajinismusla ilgili yardımcı olabileceğim kadar olmak için oluşturdum evliliğimin 6. Ayı dolmak üzere. İlk hafta çok sıkıntılı bir birleşme yaşadım, eşime ben kadar korkarsam korkayım bırakma dedim tabi bırakmayınca sonu hüsran, gözümü hastanede açtım dikişler falan.. kızlık zarı gitti tabi ama bende çok ciddi psikolojik hasar bıraktı.. eşime yaklaşamaz oldum, normalde çok anlayışlıdır ama zaman zaman sabrının zorlandığı kırdığı anlar oldu çok ağladım iki ay olur falan korku var diyip hiç önlem almadık, sonra ben internetten bulunduğum şehirdeki psikologları araştırdım bir tanesi bana baya iyi geldi ertesi gün randevu aldım bana işte normal şeyler olduğundan bahsetti sende o ışığı görüyorum zaten zar da gitmiş diyip parmak egzersizlerinden başlatarak tüm egzersizleri anlattı hangisini istersen başla dedi, çıktım dedim parmağımı başarsam burda işim ne hatta bu sayfada biri yazmış aynısını seneler önce dedim al işte haklı 😂 neyse bir ay yine çöp oldu eşim o sırada bedelliye gitti benim kafa da rahat dedim yavaş yavaş deniyim ilk serçe parmak girince çok sevindim en son iki parmak başardım tabi dile kolay iki ayımı yedi sonda eşimle başladık kesinlikle kontrol sizde olsun hepsini bir anda başarma fikrini kafanızdan atın yavaş yavaş ilerleyin istemediğiniz günlerde açıkça söyleyin kendinizi zorlamayın İnanın hiç acımıyor böyle diyenlere kızardım ama gerçekten Öyleymiş olduktan sonra uzanıp bir saat ağladım mutluluktan allah herkese nasip etsin birde öncesinde duş almanızı ve zeytinyağı sürmenizi önerebilirim tabi bende işe yaradığı İçin inşallah en koşa zamanda herkes bu sorunu aşar inşallah 🙏🏻

Ya ilk başta bi psikiyatriye gittim yeniydim konuştuk vs derken bana parmak egzerleri verdi. Önce kendi parmaklarimla yaptım sonra eşli olarak verdi dr onları da yaptım en son penis aşamasına geçtim derken kadınlar kulübünü buldum burda bi kaç arkadaşın tavsiyelerini gördüm onları uyguladım penis aşamasında şükür atlattım. Penis aşamasında ilişkiye girmedem önce wcye gidip mesaneyi bosalttim tutup bıraktım bi kaç kez sonra yatağa uzandim belime sırtıma yastık koydum. Eşim ilk girişi yaptı yarıya kadar alabildim sonrası nefes alıp verdim ıkındım esimde ben öyle yaparken yavaş yavaş ilerledi ve oldu
BENi özetlemişsin 😁

Back