Vajinismus

Maddi durumum el vermedigi için maalesef ki gidemiyor um evde nasıl yenebilirim lütfen yardım ci olursanız
canik 4 s3n3 boyunca evde yenmek için çabaladım zmn aktı gtti bu kendin yenemezsin lütfen sen herayi ara gerisni düşünme çok çektik sna yardmcı olmak isterim üç kalma sakın erteleme bişekilde bulursun parayı takın vrsa satın bn öyle yptim sırtımdan yük kalktı h3psine degdi

Doğru fiyon ama elde avucta yok takılar borç vardı diye sattik. şimdi kimsede borç vermiyor. Herayi biliyorum ama işte keşke gidebilmsem size nasıl bi tedavi uyguladılar onu soylebilirmisin

canik 4 s3n3 boyunca evde yenmek için çabaladım zmn aktı gtti bu kendin yenemezsin lütfen sen herayi ara gerisni düşünme çok çektik sna yardmcı olmak isterim üç kalma sakın erteleme bişekilde bulursun parayı takın vrsa satın bn öyle yptim sırtımdan yük kalktı h3psine degdi
Acaba herada nasıl bi tedavi yöntemi uygulanıyor belki evde yapsan geçer lütfen yardım ci olun

Parmak egzersizleri yapın. Kayganlaştırıcı ile bir hafta tek parmak, bir hafta çift parmak çalışın. genişletin o bölgeyi. Ama her gün egzersiz yapın. Eşiniz size bebe yağı ile masajlar yapsın egzersiz öncesi. Sırtınıza, bacaklarınıza, kalçalarınıza vs vs. Açık filmler izleyin ilişki öncesinde. Ayna ile vajinanızı inceleyin. Kaslarınızı güçlendirmek için egzersizler var bir de onları yapın. Vajina derin bir deniz. Koca bir çocuğu çıkarıyor içinden. Penis boyu belli. Aslında gerildiğimiz konu çok minik ölçü. Bunu tabi evliliğin başında bilemiyoruz.
Vajinismusa sebep geçmişinizde travmatik bir olaysa o zaman terapi almalısınız. Devlet hastanelerine de gidebilirsiniz klinik psikologlar yardımcı olurlar.
Bir de mutlaka jinekolojik muayene olunuz. Eğer vajinada bir sorun varsa vajinismus olarak düşünülebilir.

Parmak egzersizleri yapın. Kayganlaştırıcı ile bir hafta tek parmak, bir hafta çift parmak çalışın. genişletin o bölgeyi. Ama her gün egzersiz yapın. Eşiniz size bebe yağı ile masajlar yapsın egzersiz öncesi. Sırtınıza, bacaklarınıza, kalçalarınıza vs vs. Açık filmler izleyin ilişki öncesinde. Ayna ile vajinanızı inceleyin. Kaslarınızı güçlendirmek için egzersizler var bir de onları yapın. Vajina derin bir deniz. Koca bir çocuğu çıkarıyor içinden. Penis boyu belli. Aslında gerildiğimiz konu çok minik ölçü. Bunu tabi evliliğin başında bilemiyoruz.
Vajinismusa sebep geçmişinizde travmatik bir olaysa o zaman terapi almalısınız. Devlet hastanelerine de gidebilirsiniz klinik psikologlar yardımcı olurlar.
Bir de mutlaka jinekolojik muayene olunuz. Eğer vajinada bir sorun varsa vajinismus olarak düşünülebilir.
Teşekkürler

Bende bu illettin şükür yendim 8 aylık evliyim yeneli 5 ay oldu.

Nasıl yenebildiniz ?
Ya ilk başta bi psikiyatriye gittim yeniydim konuştuk vs derken bana parmak egzerleri verdi. Önce kendi parmaklarimla yaptım sonra eşli olarak verdi dr onları da yaptım en son penis aşamasına geçtim derken kadınlar kulübünü buldum burda bi kaç arkadaşın tavsiyelerini gördüm onları uyguladım penis aşamasında şükür atlattım. Penis aşamasında ilişkiye girmedem önce wcye gidip mesaneyi bosalttim tutup bıraktım bi kaç kez sonra yatağa uzandim belime sırtıma yastık koydum. Eşim ilk girişi yaptı yarıya kadar alabildim sonrası nefes alıp verdim ıkındım esimde ben öyle yaparken yavaş yavaş ilerledi ve oldu

Ya ilk başta bi psikiyatriye gittim yeniydim konuştuk vs derken bana parmak egzerleri verdi. Önce kendi parmaklarimla yaptım sonra eşli olarak verdi dr onları da yaptım en son penis aşamasına geçtim derken kadınlar kulübünü buldum burda bi kaç arkadaşın tavsiyelerini gördüm onları uyguladım penis aşamasında şükür atlattım. Penis aşamasında ilişkiye girmedem önce wcye gidip mesaneyi bosalttim tutup bıraktım bi kaç kez sonra yatağa uzandim belime sırtıma yastık koydum. Eşim ilk girişi yaptı yarıya kadar alabildim sonrası nefes alıp verdim ıkındım esimde ben öyle yaparken yavaş yavaş ilerledi ve oldu
Ben kendimi kaybediyor um eşim yaklaştığında titreme falan geliyor sizede öyle oluyor muydu

Korkacak bir şey yok canım. Kadınlar inanılmaz güçlü yaratılmışlar. Bir erkekten daha fazla acıya dayanıklılar mesela.
O vajinadan kocaman çocuk çıkabilecek zamanı gelince. O kadar esnek yani. Parmağını sok dairesel hareketler yap. Nasıl esnediğini göreceksin.

Bak arkadaşım bu işin en büyük engeli duvar hissi! Sanki orada bir duvar ve yirtilacak delinecek yıkılacak ve ortalık kan gölü olacak hissiyatı oluşuyor çünkü biz mabet gibi yıllarca sakladik oramizi! Halbuki vajina stres ortadan kalkınca sulanır ıslanır penisten gelen zevk suyu da orayı kayganlastirir ve mükemmel kolay bir giriş olur. Ellerini birbirine kuru iken surt yanar ama kremle kayar onun gibi. Ben bu olayı eşimle yendim. Ben hiç dokunamazdim orama. Eşim 3 ay boyunca milim milim parmaklarını yaglayarak girdi vajina ilk etapta 1 mmse o gün sadece 1 mm sonra 2 mm sonra 3 sonra ilk boğum girdi sonra iki boğum parmak aldım içime sonra tüm parmak girdi ..ben eşim bunları denerken
hep ikindim nefes alıp verdim bol bol çünkü ikindikca açılıyor vajina öbür türlü kasmaktan giremiyordu eşim ve birgün sıra penise geldi tam 3 ay sonra ! Önce onu kayganlastirici sürerek yine ikinarak başını aldım sadece başını 1 hafta denedikten sonra eşim yine parmak devam etti alıştırdı beni bak parmağı alabiliyorsun bunu yapabilirsin hem bu daha kaygan bunda tırnak da yok hiç acitmaz ve telkin telkin vere vere birgün dikkatimi bir dağıldı ona odaklanmisken pat diye giriverdi ! İyiki de pat diye yapmış bir baktım akmış gitmiş içimde yok ben bu korkuyla daha bir üç ay daha giderdim sonra dedim ki hani o duvar! Hani kan gölü? Meğer iki damla kan içinmiş onca korku ..ve hiç de canım yanmadi.. tabiki ağladım baya ağladım ama bu rahatlama ilk birleşme vs hepsinin bosalmasiydi canımın yanması falan değil..Cesaretli ol basaracaksin :)

Back