Vajinismus

Haslaman66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
15
12
3
30
Arkadaslar merhaba biz yeni evlendik ve birturlu cinsel iliskiye giremedik ..1 hafta sonra doktora gittim muayne oldum bana kizlik zarinin kalin oldugunu parmak egzersizi denemem gerektigini soyledi ve anestol onerdi.. anestol hic ise yaramadi ..parmak egzersizi yaptim orta parmak bile cok rahat giriyor ama iliski sirasnda cok agri oldugu iicn olmuyor ..simdi emla krem aldim onu deniycez bana neler onerirsinuz artik kurtulmak istiyorum nolur

İlk defa duyuyorum böyle bir egzersiz .
İnsanın aklıyla oynuyorsunuz ne doğru ne değil şaşırır olduk. Ben yine de emin olmak adına @Mune sesleneyim

Acele etmeyin; herşeyden önce sabır. Vajinismus sabır gerektirir.
Emla, anestol değil de; wemcain spreyi öneririm. Uyuşturma özelliği daha etkili ve uzun süreli. Kayganlaştırıcı olarak vazelin zeytinyağı vs kullanabilirsiniz.
Ağrı için ilişki öncesi kas gevşetici, ağrı kesici alın.

İlk defa duyuyorum böyle bir egzersiz .
İnsanın aklıyla oynuyorsunuz ne doğru ne değil şaşırır olduk. Ben yine de emin olmak adına @Mune sesleneyim
Böyle bir egzersiz var hem de çok yaygın.

Vajinismus iseniz durumunuz kadın doğumcu ile değil psikiyatrist ile çözülebilecek demektir. Bulunduğunuz ilde bu alanda çalışan bir psikiyatriste gidin. Ya da üniversite hastanesinin psikiyatri polikliniğine gidin, sizi yönlendirirler.

Egzersizler de yardımcı oluyor ama boşuna zaman kaybetmeden önce bir psikiyatristle görüşün

Böyle bir egzersiz var hem de çok yaygın.
[/QUOTE]

İşte öğrenmenin yaşı Yok , varmış bilmiyordum

Tam olarak vajinismus oldugumu dusunmuyorum esime izin veriyorum giris var kasmiyorumda kendimi ama sadece agridan dolayi benim canim yaninca oda kiyamyor oyle kaliyoruz

bana kizlik zarinin kalin oldugunu parmak egzersizi denemem gerektigini soyledi ve anestol onerdi..

teşhis vajinusmus değil fiziksel bir durum

ilişki esnasında acıyor mu kasılıyor mu

biraz uyuşturup üstte deneyin

bir de ilişkiye girmemeye söz verip birbirinizi mutlu edin

bir süre sonra önce hazır olup sonra düşünmeden deneyin (pek anlatamadım, kafanızda büyütmeyin akışa bırakın)

Tam olarak vajinismus oldugumu dusunmuyorum esime izin veriyorum giris var kasmiyorumda kendimi ama sadece agridan dolayi benim canim yaninca oda kiyamyor oyle kaliyoruz

ağrı eşiği yükseltici ağrı kesici al

eczacıya söyle verir ben boynum kolum ağrıyınca vs içiyorum normal ağrı kesici ama etkisi ağrıya değil ağrı eşiğine

Kasilma yok sadece agri var

Canım merhaba vebcain sprey al o etkili

Benim 8 aydir psikolojik tedavi gormem bu sorunu asmama fayda etmedi simdi farkli tedaviler icin arayistayim

Bende çok çektim ki bilirim çok zor eşine karşıda kötü hissediyor insan. Bence vajinismus değilsin o farklı bir durum daha korkuyorsun desek doğru olur. Önce orayı tanımaya çalıs idrarını yaparken biraz yap tut içeride sonra devam et içerisinin genis oldugunu hisset. İlişki sırasında 8 cm genislediğini unutma. Bir eldiven bir kayganlastırıcı al parmaklarınla tek tek deneyebilirsin içeriyi hisset dokun orasının işlevinin bu oldugunu düsün. Kendini telkin et sürekli olabilir olacak diye. Kendi kendine anca bu şekilde yenebilirsin. Biraz böyle dene bana kalırsa ben ki aşırı korkuyordum bu şekilde 3 günde yendim. Cünkü sorun eşimizle ilgili değil bizim önce kafamızda halletmemiz gereken bir şey.

Bnde bu sıkıntiyi yenme cabasindayim. 1.5 yıl sonra girişi sağladım gerisi yok yanma hissettigim an kasildigim için ilerlemiyor korkuyorum nasıl olucak

Nolur yarım edin doktora gidicek durumum yok permak mum egzersizi yapıyorum ama 3-4 cmden sonra ikili mum girmiyor doktora gittim zarın esnek ve zar deliğin geniş dedi ilişkiye girince hemen çekiyorum kendimi pozisyonu bulamıyoruz kendi kendime nasıl bozarım bekaretimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…