- 28 Kasım 2018
- 15
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi Haslaman66
-
Böyle bir egzersiz var, vajinusmus tedavisinde kullanılan bir yöntem.İlk defa duyuyorum böyle bir egzersiz .
İnsanın aklıyla oynuyorsunuz ne doğru ne değil şaşırır olduk. Ben yine de emin olmak adına @Mune sesleneyim
Hmmm diyorum ya , ne doğru ne değil bilemiyorum artık :/ allah kolaylık versin ne diyeyim .Böyle bir egzersiz var, vajinusmus tedavisinde kullanılan bir yöntem.
Acele etmeyin; herşeyden önce sabır. Vajinismus sabır gerektirir.Arkadaslar merhaba biz yeni evlendik ve birturlu cinsel iliskiye giremedik ..1 hafta sonra doktora gittim muayne oldum bana kizlik zarinin kalin oldugunu parmak egzersizi denemem gerektigini soyledi ve anestol onerdi.. anestol hic ise yaramadi ..parmak egzersizi yaptim orta parmak bile cok rahat giriyor ama iliski sirasnda cok agri oldugu iicn olmuyor ..simdi emla krem aldim onu deniycez bana neler onerirsinuz artik kurtulmak istiyorum nolur
Böyle bir egzersiz var hem de çok yaygın.İlk defa duyuyorum böyle bir egzersiz .
İnsanın aklıyla oynuyorsunuz ne doğru ne değil şaşırır olduk. Ben yine de emin olmak adına @Mune sesleneyim
Var.İlk defa duyuyorum böyle bir egzersiz .
bana kizlik zarinin kalin oldugunu parmak egzersizi denemem gerektigini soyledi ve anestol onerdi..
Tam olarak vajinismus oldugumu dusunmuyorum esime izin veriyorum giris var kasmiyorumda kendimi ama sadece agridan dolayi benim canim yaninca oda kiyamyor oyle kaliyoruz
Kasilma yok sadece agri varteşhis vajinusmus değil fiziksel bir durum
ilişki esnasında acıyor mu kasılıyor mu
biraz uyuşturup üstte deneyin
bir de ilişkiye girmemeye söz verip birbirinizi mutlu edin
bir süre sonra önce hazır olup sonra düşünmeden deneyin (pek anlatamadım, kafanızda büyütmeyin akışa bırakın)
Arkadaslar merhaba biz yeni evlendik ve birturlu cinsel iliskiye giremedik ..1 hafta sonra doktora gittim muayne oldum bana kizlik zarinin kalin oldugunu parmak egzersizi denemem gerektigini soyledi ve anestol onerdi.. anestol hic ise yaramadi ..parmak egzersizi yaptim orta parmak bile cok rahat giriyor ama iliski sirasnda cok agri oldugu iicn olmuyor ..simdi emla krem aldim onu deniycez bana neler onerirsinuz artik kurtulmak istiyorum nolur
Benim 8 aydir psikolojik tedavi gormem bu sorunu asmama fayda etmedi simdi farkli tedaviler icin arayistayimVajinismus iseniz durumunuz kadın doğumcu ile değil psikiyatrist ile çözülebilecek demektir. Bulunduğunuz ilde bu alanda çalışan bir psikiyatriste gidin. Ya da üniversite hastanesinin psikiyatri polikliniğine gidin, sizi yönlendirirler.
Egzersizler de yardımcı oluyor ama boşuna zaman kaybetmeden önce bir psikiyatristle görüşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?