- Konu Sahibi Lilaseverr
Dilator seti aldım internetten gelince baslıcam egzersize
L
Lilaseverr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başla hemen canım inşallah yenersin M MELONOMIDilator seti aldım internetten gelince baslıcam egzersize L Lilaseverr
Geçmiş olsun canım benim valla ben dilator setini hiç bilmiyorum canım çünkü parmak egzersizleri veya dilator hiç yapmadım Rabbim yardımcın olsunL Lilaseverr geldi kargo yumuşak bişey sandım baya sert plastik geldi ya oyle mi acaba off bide 10 gun arayla adet oldum doktora gittim bugun kist varmış 5 cm buyuklugunde ilaç verdi duzenleme için inşallah bişey olmaz muayene olamıyorum zaten oda dert bana
Uzulmeyin lütfen sizi cok iyi anlıyorum ama inanın korkacak hiçbir şey yok ben o kadar korkuyordum ki hayatta olmaz yapamam diyordum ama yendim bir ay oluyo yeneli gerçekten hiç o kadar gözümüzde büyüttüğümuz gibi değil yenmek bizim elimizde internetten kegel nefes egzersizleri ne bakın uygulayın ayrıntılı bir şekilde anlatıyor orda aynanın karşısında vajinanizi inceleyin orda yirlitip oluk oluk kan gelecek bir şey yok hatta rahat olursan canının aciyacagi hiçbir şey yok inanın ben yaptıysam herkes yapabilirBen 2 yıllık evliyim hala yapamadım napcam şaştm artık gitmedigim psikolog kalmadı nasıl yenicem bilmiyorum(
Cevap icin cok tesekkürler gerçekten bende artık bu durum öyle alışılmış gibi olduki bisi yapasm bile gelmiyo sanki kendimi bıraktım gibi cok üzülüyorum yollar önce bu platformda düğünümü konusurken simdi bu konuyu konusuyorum sürekli aklmda çok üzülüyorum gerçektenUzulmeyin lütfen sizi cok iyi anlıyorum ama inanın korkacak hiçbir şey yok ben o kadar korkuyordum ki hayatta olmaz yapamam diyordum ama yendim bir ay oluyo yeneli gerçekten hiç o kadar gözümüzde büyüttüğümuz gibi değil yenmek bizim elimizde internetten kegel nefes egzersizleri ne bakın uygulayın ayrıntılı bir şekilde anlatıyor orda aynanın karşısında vajinanizi inceleyin orda yirlitip oluk oluk kan gelecek bir şey yok hatta rahat olursan canının aciyacagi hiçbir şey yok inanın ben yaptıysam herkes yapabilir
Ben 2 yıllık evliyim hala yapamadım napcam şaştm artık gitmedigim psikolog kalmadı nasıl yenicem bilmiyorum(
Bende aynen hiç düşünmezdim başıma böyle bişey geleceğini sen dediklerimi yap insallah yine yardımcı olmaya çalışırım canımCevap icin cok tesekkürler gerçekten bende artık bu durum öyle alışılmış gibi olduki bisi yapasm bile gelmiyo sanki kendimi bıraktım gibi cok üzülüyorum yollar önce bu platformda düğünümü konusurken simdi bu konuyu konusuyorum sürekli aklmda çok üzülüyorum gerçekten
Kendi cabamla nefes yani kegel egzersizleri yaparak ve esimle hep deneyerekL Lilaseverr siz egzersiz olmadan nasıl yendiniz
Evet hemde cok pahalı birisine gittim ve hic yardımcı omadı vajinisöus tedavisi istiyosanız 8 bin dediJinekologa gittiniz mi?
Evet hemde cok pahalı birisine gittim ve hic yardımcı omadı vajinisöus tedavisi istiyosanız 8 bin dedi
Çok sevinirim yardımcı olursanız cunku gerçekten kendi kendine yenen biri bana yardımcı olur jinekolog 8 bin isrwdi bu tedavi icinBende aynen hiç düşünmezdim başıma böyle bişey geleceğini sen dediklerimi yap insallah yine yardımcı olmaya çalışırım canım
Canım bende yenince anladım ki korkacak kasılacak hiçbir şey yokmuş inan özel den mesajll a konusalim istersenÇok sevinirim yardımcı olursanız cunku gerçekten kendi kendine yenen biri bana yardımcı olur jinekolog 8 bin isrwdi bu tedavi icin![]()
Canım Haydar dümen reçetesini öneriyorlar bende denemiştim ise yaramadı ama bı internetten araştır istersen ben kaydırıcı olarak bebek yagini öneririm kegel nefes egzersizleri ni yapmanı öneririm yine sormak istedigini sorabilirsin bende parmak egzersizleri filan yapmadan yendim nefes egzersizleri çok işe yariyorMerhaba ben Adana da yaşıyorum 9 aylık evliyim evliliğim bitmek üzere parmak egzersizi yapamıyorum hastane için maddi durumumuz yetmiyor sprey ve kremler varmış bilen ne olur yardım etsin...
Canım Haydar dümen reçetesini öneriyorlar bende denemiştim ise yaramadı ama bı internetten araştır istersen ben kaydırıcı olarak bebek yagini öneririm kegel nefes egzersizleri ni yapmanı öneririm yine sormak istedigini sorabilirsin bende parmak egzersizleri filan yapmadan yendim nefes egzersizleri çok işe yariyorMerhaba ben Adana da yaşıyorum 9 aylık evliyim evliliğim bitmek üzere parmak egzersizi yapamıyorum hastane için maddi durumumuz yetmiyor sprey ve kremler varmış bilen ne olur yardım etsin...
Olur konuşalım cok sevinirimCanım bende yenince anladım ki korkacak kasılacak hiçbir şey yokmuş inan özel den mesajll a konusalim istersen
Neden evliliğin bitmek üzere kendini üzme nolur bak bende aynı durumdayım 2 yıllıkda evliyim hemen vazgecmeyin olucaktır elbetMerhaba ben Adana da yaşıyorum 9 aylık evliyim evliliğim bitmek üzere parmak egzersizi yapamıyorum hastane için maddi durumumuz yetmiyor sprey ve kremler varmış bilen ne olur yardım etsin...