Vajinismus

Anca boyle atabildim arkadaslar burada bütün konusulanları okuyun ben cınsel terapste gittim maddi imkansızlıklardan dolayı yarıda bıraktım bu sayfadan destek alarak parmak egzersizi de yaptım dilatörleri de aldım cok şükür hastalığı da yendim

Hep toplum baskısı yüzünden maalesef gözümüzde bu olayı çok büyütüyoruz. Ben de ilk ilişkimde bu problemi yaşamıştım çok zor zamanlardı

Arkadaşlar kusura bakmayın ben yanlislikla burada konu açtım yeni katıldığım için bilemedim kusura bakmayın lütfen
Merhaba, ben de kendimi çaresiz hissediyordum atlattım. Nasıl olduğunu isterseniz aşama aşama yazabilirim. Kendi kendime yenmedim ama psikologun hangi yöntemleri uyguladığını yazabilirim. Ben de aşırı derecede korkuyordum. Öncelikle bilişsel davranışçı terapide uygulanan bir teknik var Düşünce duygu davranış olay. Bu dördünü bana ilişki esnasında neler yaşadığım hususunda yazdırmıştı. Örnek verecek olursam, Düşünce cinsellik acı verici, duygu korku davranış itme, olay ağlama ve ilişkiye girememe gibi. Sonra zamanla size kadın ve erkek organını anlatıyorlar. Düşünce kısmının altına gerçekleri yazıyorsunuz. İlişki keyiflidir ve kadın organı ilişki için müsaittir gibi. Sonra da dilatörlerle egzersizleriniz oluyor parmakla da yapabilirsiniz bir bakmışsınız ki bitmiş tamamen Üzülmeyin, ben de aynı yollardan geçtim tedavisi çok kolay ve isterseniz detaylı da yazarım. Bir de kendi kendinize olumlu telkin çok çok önemli. Kendisi bana hipnoterapi altında telkinde de bulundu ama insanların kendi kendilerine de otohipnoz uygulayabileceğini söylemişti. Üzülmeyin hiç gerçekten geçiyor, geçecek merak etmeyin

İnşaallah evet geçecek canım benimde çok az kaldi ben de kendi kendime yenmeye çalışıyorum kafamdaki düşünceleri değiştirerek

Bende vajinismusu yenen biri olarak enerji çalışması yapıyorum bilinç altı dili irtibata geçebilirz mail adresim

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım nasıl yendin.. Ben de de aynı sorun var ve çok üzülüyorum . Artık psikolojik ilaçlar kullanıyorum. Ama denemeye bile tenezzül edemiyorum artık korkudan
Öncelikle korkacak hiç birşey yok böyle diyenlere ben çok kızıyordum ama doğruymuş bu illeti yenince anliyo insan bak canım senin o bölgende patlayacak yırtılacak oluk oluk kan akacak hiçbir şey yok buna emin ol ve kendini inandır internetten kegel nefes egzersizleri ne bak araştır onu kendinde uygula çok ama çok faydası var ve elinden geldiğince dene eşine alış hep ara verme çünkü öyle daha kötü oluyor ve denerken acele etmeyin sakın... Ön hazırlığı olabildiğince sen hazır olana kadar uzun tutmaya çalışın ve bebek yağı denerken mutlaka bebek yağı kullanın canim çok işe yarıyor ve en önemlisi dua hep dua et çünkü unutma yer gök dua üzerine kurulu her işte olduğu gibi burdada dua önemli.. Rabbim yardımcın olsun insallah bı an önce Yenersin.. Sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin canım..

Çok teşekkür ederim. Yalnız olmadığımı bilmek çok güzel. hemen araştırıp yarın deneyeceğim ilk fırsatta. Uzun zamandır psikolojik ilaç kullanıyorum. Ve psikolojik rahatsızlıklarda Cansel isteksizlik de oluyor. Üstüne bi de Vajinismus. Beni daha kötü yapıyor. İnşallah ben de en kısa zamanda yenerim . Resmen eşime yakınlaşmak oldum. Ben üzülünce o da istemiyor. 60-70 yaşındaki insanlar kadar yakınlaşıyoruz birbirimize.bu beni çok üzüyor.

Sende kendimi gördüm inan ki ama inan diyeceksin boşa geçmiş onca zamanım bumuymus korktuğum diyeceksin emin ol herşey bizim elimizde bu sadece bilinç altimizda ki bir korku ve biz bunu yenecek kadar güçlüyüz yeneceksin sen de biraz bunu düşünmeyin eşinle gezin tozun başka şeylerden sohbet Edip mutlu olmaya çalışın ve birlikte olma işini görev ya da mecburiyet olarak düşünmeyin severek isteyerek inanarak devam edin denemeye ..

İnşallah canım benim. Çok sağol. İyi ki varsın ❤❤

Bende vajinismus hastasıyım ne olur yardım edin doktora gittim parmak egzersizi yapamıyorum iki bogum zor aldım başka çaresi yokmu ya

Bende vajinismus hastasıyım ne olur yardım edin doktora gittim parmak egzersizi yapamıyorum iki bogum zor aldım başka çaresi yokmu ya
Kegel egzersizleri yap bolca canim internetten araştırıp lütfen korkmayın korkacak hiç birşey yok o bölgemizde patlayacak kanayacak yirtilacak hiç birşey yok öncelikle buna inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…