- 7 Kasım 2018
- 434
- 10.128
- 118
- Konu Sahibi Lilaseverr
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ben yanlislikla burada konu açtım yeni katıldığım için bilemedim kusura bakmayın lütfenArkadaşlar lutfen yardım eder misiniz vajinismus hastasıyım ve nasil kurtulcam bilmiyorum 8 aydir kurtulmak istiyorum artik
canım bende evliliğimin ilk zamanalrında vajinusmusun kıyısndan döndüm çok şükür, atlattımArkadaşlar lutfen yardım eder misiniz vajinismus hastasıyım ve nasil kurtulcam bilmiyorum 8 aydir kurtulmak istiyorum artik
Nasil atlattın rica etsem anlatirmisin çok zor bı durum bucanım bende evliliğimin ilk zamanalrında vajinusmusun kıyısndan döndüm çok şükür, atlattım
canım ben ilk evlendgimde ilk gecem berbat geçti yapamadık o dönem çok sıkıntı çekip dr dr gezdim durdum en son bi dr ne yapın edin yapın yoksa vajinusmus teşhisi koyacagım psikologa psikolog gezersin demişti eşimde bende acemiydik eşim daha önce hiç biriyle birlikte olmamıştı çünkü, o günler kabus gibiydi giyinirdim süslenirdim iş o raddeye gelince birlşemeye gelince ypamaz kalkar giderdim sanki penisii benim içimi parçalayacak beni öldürecek hissi verirdi afedesin ama bekaretimi 2 ay sonunda bozabildik düşün. sonra sonra kendimi rahatlatmaya başladım işin zevkini düşündüm biraz okudum araştırdım korkmamaya başladım bi tanıdık sagolsun onla konuştum herşeyi anlattım kadın terapi yaptı bana sagolsun öyle öyle atlattım şuan 1.5 yıllık evliyim son 3 ayım da dogru düzgün tam anlamıyla ilişki yaşadıkNasil atlattın rica etsem anlatirmisin çok zor bı durum bu
Bende de sen ne yasadiysan aynıları oluyor canim ilk başta denemeye cesaretliydim ama artık deneyemiyorum bile o bölgeye hiç psikologa gittim bir seans maddi sorundan dolayı devam edemedim çok pahalı çok istiyorum ama maalesef bı turlu olmuyo ne yapcam bilmiyorum sen o korkuyu nasil yendin canım ben biliyorum anlık bı acı sonucunda kötü bişey olmuycak ama o an gelince çok huylaniyorum afedersin ama bacağımi bile açamıyorumsende de mi o his oluyordu korku panik titreme sanki birleşme olunca içim paramparça olacakmış hissi vardı hep bende
canım aynen öyle bacagımla kapatırdım odun giibi tüm vücudum sertleşirdi, dedigim gibi yavaş yavaş oldu bi anda olmadı inş düzelir her gece aglardım olmuyor diye herkes nasıl yapıyor diye. sonra sonra düşündüm sende öyle yap çevremde o kadar insan var hepsi bu işi becermişse ben neden beceremiym dedim yanlış anlama ama en sonunda da migdem bulana bulana cinsel içerikli şeyler izledim işe yarar diye yaradı da onlar yapıyor bende yaparım dedim ama dr bana bi merhem yazmıştı ilişkiden 10 dk önce sürülüyor o bölgeyi uyuşturuyordu o da işe yaramıştı canım ilk başlarrdaBende de sen ne yasadiysan aynıları oluyor canim ilk başta denemeye cesaretliydim ama artık deneyemiyorum bile o bölgeye hiç psikologa gittim bir seans maddi sorundan dolayı devam edemedim çok pahalı çok istiyorum ama maalesef bı turlu olmuyo ne yapcam bilmiyorum sen o korkuyu nasil yendin canım ben biliyorum anlık bı acı sonucunda kötü bişey olmuycak ama o an gelince çok huylaniyorum afedersin ama bacağımi bile açamıyorum
Hmm anladim ama ben kendimi kasiyorum o yüzden eşim korkuyo bu sefer bana bişey olur diye kendine bişey olur diye çok anlayışlı gerçekten eşim ama ben de senin gibi ağlıyorum sekiz aydır huzurum yok çocuk istiyoruz bu yüzden oda olmuyor bende Haydar dümen ilaçlarini denedim ama bende hiç etkisi olmadı emla krem kullandım ağrı yaptı baya normal zamanda kendime bu çok basit bişey yaparım diyorum o an sanki bişey oluyor olmuyorcanım aynen öyle bacagımla kapatırdım odun giibi tüm vücudum sertleşirdi, dedigim gibi yavaş yavaş oldu bi anda olmadı inş düzelir her gece aglardım olmuyor diye herkes nasıl yapıyor diye. sonra sonra düşündüm sende öyle yap çevremde o kadar insan var hepsi bu işi becermişse ben neden beceremiym dedim yanlış anlama ama en sonunda da migdem bulana bulana cinsel içerikli şeyler izledim işe yarar diye yaradı da onlar yapıyor bende yaparım dedim ama dr bana bi merhem yazmıştı ilişkiden 10 dk önce sürülüyor o bölgeyi uyuşturuyordu o da işe yaramıştı canım ilk başlarrda
canım emin ol benim kadar kasmamışsındır bacaklarımı açıp eşime izin vermiyordum ALLAH yardımcın olsun bizde çocuk isitoyurz hatta tedavi görüyorum inş sonuç alırız , bende normal zaman da yapacagım bu defa deyip geceliklerimi giyerdim sonra kendimi aglarken olmuyor derken bulurdum canım lişki esnasında rahat ol vallahi kasınca daha çok agrır derlerde dogr derlermiş rahatça davran bi defa yap sonrassı gelecek inşHmm anladim ama ben kendimi kasiyorum o yüzden eşim korkuyo bu sefer bana bişey olur diye kendine bişey olur diye çok anlayışlı gerçekten eşim ama ben de senin gibi ağlıyorum sekiz aydır huzurum yok çocuk istiyoruz bu yüzden oda olmuyor bende Haydar dümen ilaçlarini denedim ama bende hiç etkisi olmadı emla krem kullandım ağrı yaptı baya normal zamanda kendime bu çok basit bişey yaparım diyorum o an sanki bişey oluyor olmuyor
Maddi durum yüzünden gidemiyorum bı seans gittim parmak egzersizleri olacağını filan da söyledi ben kendimi biliyorum o tür seyleri yapamiycam o yüzden devam edemedimCanim cinsel terapiste gidin.tek basina yenmek sıkıntıli oluyo biraz.
İnşaallah tedavinin sonucu olumlu olur canım çok sağol Allah razı olsun senden sen de benim yasadiklarimi yasamissin hani diyorsun ya biri bana çok yardımcı oldu diye o sana ne anlattı tam olarak bana da anlatır mısın istersen mesaj da atabilirsin canımcanım emin ol benim kadar kasmamışsındır bacaklarımı açıp eşime izin vermiyordum ALLAH yardımcın olsun bizde çocuk isitoyurz hatta tedavi görüyorum inş sonuç alırız , bende normal zaman da yapacagım bu defa deyip geceliklerimi giyerdim sonra kendimi aglarken olmuyor derken bulurdum canım lişki esnasında rahat ol vallahi kasınca daha çok agrır derlerde dogr derlermiş rahatça davran bi defa yap sonrassı gelecek inş
Merhaba maalesef daha yenemedim canımMerhaba yendinmi canım hastaligini
Hmm anladim ama ben kendimi kasiyorum o yüzden eşim korkuyo bu sefer bana bişey olur diye kendine bişey olur diye çok anlayışlı gerçekten eşim ama ben de senin gibi ağlıyorum sekiz aydır huzurum yok çocuk istiyoruz bu yüzden oda olmuyor bende Haydar dümen ilaçlarini denedim ama bende hiç etkisi olmadı emla krem kullandım ağrı yaptı baya normal zamanda kendime bu çok basit bişey yaparım diyorum o an sanki bişey oluyor olmuyor[/QUOTrb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?