- 1 Haziran 2017
- 6
- 2
- 86
- 30
- Konu Sahibi Ebrar_1994
Bbb
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Naptin var mi bir gelisme? Ben sana yardımcı olabilirimKızlar acil yardıma ihtiyacim var 1 senelik evliyim ve vajinismusluyum bana yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var cesaret bulmak istiyorum kimseye de anlatamıyorum lütfen birileri bana yardımcı olsun
ne kadar seans ücreti ödedinizben ilk olarak kadın Doğum doktoruna gittim sorun yok, psikoloğa gittim kendisi anlamsızca çocukluğuma inmeye çalışıyo gerek Yok dedim bıraktım çünkü psikolog değil cinsel terapistlere gidin derim böyle ertelemekle 1 yıl geçti .. sonunda Şenay Eserdağ a gittim 3 günde bitti hatta ilk günde ilerleme sağladık ve keşke ilk ona gitseymişim dedim .. Nişantaşı'nda kliniği.. kendisi çalışanları herkes bebek gibi davrandı çok memnunun .. bütçe ayırmak gerekiyor ama çektiğim sıkıntının gözyaşlarımın yanında hiç .. 1 yılı geçti hiç tekrarlamadı hatta bugün rahim filmi çektirdim tabi her gittiğim doktora söylüyorum tedbir amaçlı tedavi gördüğümü
seans ücreti değildi tedavi 5000 di cnmne kadar seans ücreti ödediniz
Özelden yardımcı olabilir misiniz?Oraya buraya para vermeyin en kısa haliyle vajinismusu yenmenin yöntemini size diyeyim. Büyük tuvaletinizi yapar gibi ıkının o an sakin olun yavaş yavaş rahatlarsınız açılır kaslar