Vajinismus yüzünden önce terk edildim, sonra aldatıldığımı öğrendim

Adatos

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
18
8
Kızlar merhaba. Daha öncesinde vajinismus sayfalarına derdimi yazmıştım ancak orada hem kimsenin motivasyonunu düşürmek istemiyorum hem de konu farklılaştı. 6 yıllık bir ilişkim vardı ve evlilik yoluna doğru giderken erkek arkadaşım artık bunu daha fazla yapamayacağını söyleyip 1 ay önce benden ayrılmıştı. Daha sonrasında ben kadın doğuma, cinsel terapiye ve dilatör kullanımına başladım. Sürecim de hem hızlı hem de güzel gidiyordu. Bunu önce kendim için yapıyordum ve en son kadın doğuma gittiğimde ultrason aletinin hepsinin içeriye girmesine şok olmuştum. O gün bana gelen cesaret ve mutlulukla erkek arkadaşıma bu durumu anlattım. Yine bunun bir önemi olmadığını yine hüsrana uğrayacağımızı söyledi. Ben pes etmedim, otel ayarlayacağımı söyledim. Hem şehir dışında olacağını söyledi hem de artık istemediğini belirtti. Daha sonra stalklarken görüyorum ki 7-8 aydır hayatında başka biri varmış hayatında. Ben ona hafta sonu otel ayarlayalım dediğime meğersem o diğer kadın için ayarlamış. Üstelik diğer kadın beni de biliyormuş ona rağmen devam etmiş hatta bunun yasak aşk olmasından keyif de almış. Resmen 7-8 ay boyunca ilişkiyi 3 kişi yaşamışız. Yükselenen özgüvenim yine yerle bir oldu toparlanmaya çalışıyorum :KK43:

Şahsen beni İstemeyen birine kendimi bu kadar ispatlamaya çalışmazdım. Vajinismustan kurtulmuşsunuz ne güzel yeni aşklara yelken açın..

Herkes kendine yakisani yapar. Bosver sen☺️ Ne guzel derdine care bulmussun yada o yoldasin. 🌸

Silinecek konu neden açılır ki?

Sadece iki üye konuyu okuyup yorumlamış.

Aceba yanlış yere mi açıldı?

Günlük gibi derdini anlatıp geçecek miydi konu sahibi?

X