Hayırlı geceler. Çok erken pes etmişsiniz yuva kolay mı kuruluyor. Ben 2 sene tam 2 sene uğraştım bununla, maddi manevi çöktüm çok çok zor günler geçirdim ama bu benim imtihanım deyip sabrettim Rabbime teslim oldum aklımın da zihnimin de sahibi sensin Rabbim kontrol gücü ver bana diye dua ettim. Sonra sadece 3 günde bitti yemin ederim çok şükür Rabbime, bitince ohaa dedim bu muymuş giden yıllarım, ağlamalarım, huzursuz gecelerim. Ben yaptıysam herkes yapar hele sen 6 aylıkken hayli hayli yaparsın şöyle düşün sen benim 4 de birim kadar çaba vermişsin henüz Ha Allah korusun daha uzamasın bir an önce çözüme kavuşsun ama çok çabuk pes etmişsin ya da etmişsiniz. Başarısızlık başarısızlığı çeker şimdi pes edip bırakırsan bir daha belki cesaret edemeyeceksin. Önce kendin için aşmaya çalış sorunu bu ömür boyu taşınabilecek bir hastalık değil ilacı yok merhemi yok bu psikolojiyle ömür geçmez. Ama sen burda kesip atarsan bu seninle ömrünün sonuna kadar gelir. Ne tekrar birini sevmeye cesaret edersin ne yeniden ilişki denemesine, yıktığın yuvanda cabası olur üstelik. Dediğim gibi önce yalnız kendin için başarmaya karar ver sonra evliliğin için. Rabbim den iste, yalnız ona aç derdini, hangi kulunu dermansız bırakmış, açılan hangi eli geri çevirmiş, güzel bir doktor arayın 1 günde bile çözüyor artık adamlar ya tek seansda. Çok şey yapmanıza aşırı fedakar olmanıza gerek yok sadce iste, iyi bir doktor bul gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten. Rabbim yardım etsin, sana dua edeceğim kardeşim.