İşaret parmağınla deniyorum yarısı girdikten sonra hissediyorum canım sence ne olabilir Kendimi kastığım için mi oluyordur aslında çokta kasmıyorum bu arada cevap yazdığın için teşekkür ederimo vajinanın girişi olabilir mi acabakaç cm den sonra çarpıyor ? kızlık zarından sonra asıl giriş var orda ve sen kendini kastığında orası kapanır ıkın orası açılsın öyle yap. eğer tabi orayı kastediyorsan yok ben 5 cm den snra hissediyorum diyorsan bilemem
canım vajina girişi orasıİşaret parmağınla deniyorum yarısı girdikten sonra hissediyorum canım sence ne olabilir Kendimi kastığım için mi oluyordur aslında çokta kasmıyorum bu arada cevap yazdığın için teşekkür ederim
Ama boyle yumurta gibi bir şey çar ordacanım vajina girişi orasınefesini al verirken ittir kendini rahat bırak kastığın için sertleşiyor. bende yaşadım bu sorunu 2. buçk ay inan boşunaymış
bilemiyorum canım o zaman bir doktora görün derim hem ben doktor tardımıyla çözdüm vajinismusuAma boyle yumurta gibi bir şey çar orda
Parmağını iterken sen de YÖK miydi canımbilemiyorum canım o zaman bir doktora görün derim hem ben doktor tardımıyla çözdüm vajinismusu
Parmağını iterken sen de YÖK miydi canım
eline vajina girişi çarpar yani ama yumurta gibi deyince başka birşeyden mi bahsediyorsun bilemedim yanlışta yönlendirmek istemem belki orada bir sıkıntı olduğundan ilişkiye giremiyorsundur. doktora git kesinlikle korkma kimse istemediğin birşeyi yapmaz sanaParmağını iterken sen de YÖK miydi canım
Boyle kemik gibi ama dışı eyle kaplı bir şey Şen'de yok mueline vajina girişi çarpar yani ama yumurta gibi deyince başka birşeyden mi bahsediyorsun bilemedim yanlışta yönlendirmek istemem belki orada bir sıkıntı olduğundan ilişkiye giremiyorsundur. doktora git kesinlikle korkma kimse istemediğin birşeyi yapmaz sana
EtleBoyle kemik gibi ama dışı eyle kaplı bir şey Şen'de yok mu
canım bahsettiğin şeye sadece tahminde bulunabiliyorum şuan ama yanılıyoda olabilirim bilmiyorum doktor değilim kısa zamanda doktora görün bu dertten kurtul boşunaymış diceksinBoyle kemik gibi ama dışı eyle kaplı bir şey Şen'de yok mu
Anladım anım teşekkür ederim yine decanım bahsettiğin şeye sadece tahminde bulunabiliyorum şuan ama yanılıyoda olabilirim bilmiyorum doktor değilim kısa zamanda doktora görün bu dertten kurtul boşunaymış diceksin
Kızlar parmak egzersizinde kemiğe rastlayan YÖK mu varsa ne olduğunu bilen yazsın ben pubis kemiği buldum ama tam emin değilim doktora giden uok mu hiç bundan???[/QUOTE
canim bu forumdan yazarsan daha etkili olur
Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?