• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus yardımm

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
kızlar bir şey soracağım parmak egzersizine başladım bugün parmağımı içeri iterken sert bir şeye çarpıyor yani yolun ortasında üst tarafta böyle kemik gibi Dışı etli sarılmış bir şey bir şişiklik gibi ama sert çok sizde de aynısı oluyor mu lütfen yardım edin nedir bu anlamadım vallahi akşamda denemiştim ama böyle bir şey hissetmedim şuan hissediyorum...

o vajinanın girişi olabilir mi acaba :KK45: kaç cm den sonra çarpıyor ? kızlık zarından sonra asıl giriş var orda ve sen kendini kastığında orası kapanır ıkın orası açılsın öyle yap. eğer tabi orayı kastediyorsan :KK51: yok ben 5 cm den snra hissediyorum diyorsan bilemem

o vajinanın girişi olabilir mi acaba :KK45: kaç cm den sonra çarpıyor ? kızlık zarından sonra asıl giriş var orda ve sen kendini kastığında orası kapanır ıkın orası açılsın öyle yap. eğer tabi orayı kastediyorsan :KK51: yok ben 5 cm den snra hissediyorum diyorsan bilemem
İşaret parmağınla deniyorum yarısı girdikten sonra hissediyorum canım sence ne olabilir Kendimi kastığım için mi oluyordur aslında çokta kasmıyorum bu arada cevap yazdığın için teşekkür ederim

Kızlar bilgisi dahilindeolan cevap yazabilir miiii

İşaret parmağınla deniyorum yarısı girdikten sonra hissediyorum canım sence ne olabilir Kendimi kastığım için mi oluyordur aslında çokta kasmıyorum bu arada cevap yazdığın için teşekkür ederim
canım vajina girişi orası :KK70: nefesini al verirken ittir kendini rahat bırak kastığın için sertleşiyor. bende yaşadım bu sorunu 2. buçk ay inan boşunaymış :KK66:

Parmağını iterken sen de YÖK miydi canım
Parmağını iterken sen de YÖK miydi canım
eline vajina girişi çarpar yani ama yumurta gibi deyince başka birşeyden mi bahsediyorsun bilemedim yanlışta yönlendirmek istemem belki orada bir sıkıntı olduğundan ilişkiye giremiyorsundur. doktora git kesinlikle korkma kimse istemediğin birşeyi yapmaz sana

eline vajina girişi çarpar yani ama yumurta gibi deyince başka birşeyden mi bahsediyorsun bilemedim yanlışta yönlendirmek istemem belki orada bir sıkıntı olduğundan ilişkiye giremiyorsundur. doktora git kesinlikle korkma kimse istemediğin birşeyi yapmaz sana
Boyle kemik gibi ama dışı eyle kaplı bir şey Şen'de yok mu

Boyle kemik gibi ama dışı eyle kaplı bir şey Şen'de yok mu
canım bahsettiğin şeye sadece tahminde bulunabiliyorum şuan ama yanılıyoda olabilirim bilmiyorum doktor değilim kısa zamanda doktora görün bu dertten kurtul boşunaymış diceksin

canım bahsettiğin şeye sadece tahminde bulunabiliyorum şuan ama yanılıyoda olabilirim bilmiyorum doktor değilim kısa zamanda doktora görün bu dertten kurtul boşunaymış diceksin
Anladım anım teşekkür ederim yine de :KK16:

Kızlar parmak egzersizinde kemiğe rastlayan YÖK mu varsa ne olduğunu bilen yazsın ben pubis kemiği buldum ama tam emin değilim doktora giden uok mu hiç bundan???

Kızlar parmak egzersizinde kemiğe rastlayan YÖK mu varsa ne olduğunu bilen yazsın ben pubis kemiği buldum ama tam emin değilim doktora giden uok mu hiç bundan???[/QUOTE

canim bu forumdan yazarsan daha etkili olur
Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Back