• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus ve pkos

adamavi

yüreğini mavi tut!
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
391
3
116
40
İzmir
3 aylık evliyim eşimle ağrısız birleşemiyoruz taş duvar kesiliyorum sanki..işkence halini aldı bahane üretemiyorum artık ve adetim 10 gün geciktiği için bugün korka korka doktora gittim dr muayene ederkende çok canım yandı spekulumu içime soktuğunda öyle bi acı hissettimki sanki hala zonkluyo içimde..bide üstüne çatlamayan yumurtalarımı görünce vajinismusamı pkosa mı üzüleyim bilemedim kadın olmak ne zormuş benim durumumda olan var mı bunalıma girdim iyice yardımlarınıza ihtiyacım var? mafoldumben

canımsen vajinusmus değilsinki
eğer öyle olsaydın asla ilişki olmazdı ve duyduğuma göre vajinismuslu kişiler asla jinekolojik muayene de olamazlarmış spekulum giremezmiş çünkü
ağrılara gelince.... bende senin gibiydim canm pcosluydum ve ilişki ağrısız olmuyodu ama zamanla vücudum alıştı heralde ben 1 yıllık evliyim ve çok şükür o sorunum kendiliğinden geçti ama ilk 6 ay aynen senin gibiydim üzülme geçer bence rahat ol yeterki
bide kendini sorunlu biri gibi görme sen de gayet sağlıklı bi kadınsın buna inan

tşk ederim esma ama malesef rahat olamıyorum aslında dr da çok olumsuz konuşmadı ama dünyam başıma yıkıldı sanki evlendiğimizden beri ilişkiden köşe bucak kaçıyorum artık kabus gibi..pkossa ayrı bir dert yüzümdeki tüylerle başedemiyorum mafoldumben soğan kürüne başladım inşallah işe yarar..Allah yardımcısı olsun tüm bu derdi çekenlerin... :gitme:

tşk ederim esma ama malesef rahat olamıyorum aslında dr da çok olumsuz konuşmadı ama dünyam başıma yıkıldı sanki evlendiğimizden beri ilişkiden köşe bucak kaçıyorum artık kabus gibi..pkossa ayrı bir dert yüzümdeki tüylerle başedemiyorum mafoldumben soğan kürüne başladım inşallah işe yarar..Allah yardımcısı olsun tüm bu derdi çekenlerin... :gitme:

canim kendine hastalık yakıştırma. ben vajinismustum ama ytendim. ve hala benim de aynı şekilde acı oluyo ilişkiye girerken. eğer sen vajinismus olsaydın hiç yapamazdın. bu kişiden kişiye değişir bazısı diyor ki 1 haftada geçiyo acısı bazısı 1 2 ay diyo. hatta şimdi esmanın yazdığıyla biraz rahatladım. çünkü benim 2 aydır hala canım yanıyo.

Benden sana iki tavsiye var. birincisi emla krem kullan, ikincisi gleitgelen jel. bu ikisini kullanırsan sorun yaşıycağını sanmıyorum. bir süre sonra kendiliğinden düzelir Allahın izniyle. kendini bunalıma sokacak bir durum gibi görme. maalesef dediğin gibi kadin olmak çok zor bi iş, bize de moralimizi bozmadan dişimizi sıkmak kalıyo.

emla kremi denedim canım ama yanlış mı kullandım bilmiyorum daha kremi sürerken bile canım çok yandı :(
bide jeli deniycem bakalım çok tşk ederim tavsiyelerine..

Back