Gebeliğe Hazırlık Vajinismus ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Komik değil arkadaşım
Dalga geçmedim, komik olsun diye de söylemedim. Bu şekilde algılamanız ne kadar trajikomik. Tedavi önceliğiniz olmalı. Eğer bebek odaklıysanız da doktora gidin suni dölleme vs bir çözüm bulurlar. Cinselliği yaşamaktan çekinen bedeniniz çocuk travmasını kaldırabilecek mi? 2-3 cm çapındaki şeyle 15-20 cm çapındaki şey kıyas götürür mü?
işin psikolojik boyutu da var, ikiniz olmaya alışamadan üçüncü bir ilgi odağıyla sağlığınıza kavuşmanız daha mı kolay olacak? Halı altına süpürmeyin,tedavi için uğraşın.

el cevap: dışarı boşalma ile bebek sahibi olmak sanıyorum çok zor bir ihtimaldir, doktorlar daha iyi bilir.
Kaç senelik evlisin bilmiyorum yıllar sonra yenenler var bunu. Umarım eşin sana yardımcı olur ve yenersiniz. Çözümün Yarısı sen yarısı o

Boyle bi ihtimal tabiki var...sperm hizla yolunu buldumu neden olmasin....ki bunun birsürü örneği var

Canım bende zaten bu sorunum çözülmeden bebek istemiyorum.

Bende neredeyse 2 sene olacak evliyim 10 aylik kizim var ama daha esimle birlikte olamadik sürtünme ile hamile kaldim vajinismus denilen şey normal dogum yapamadım korktum sezeryan oldum kızım yaşına girecek ama hala aynıyiz ne yapmam lazım yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…