Vajinismus ve cinsel isteksizlik

DarkPurple58

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
81
19
18
28
Merhaba ben 2.5 yıllık evliyim daha öncede bir çok kez konu açtım vajinismus tedavisi görüp kısmen yendim belli pozisyonda ilişki oluyor ama hala kasılmalarım var ancak ilişki için hiç isteğim yok evliliğimin başından beri bu böyle eşimle severek evlendik hiç bir problemimiz yok kendisi çok anlayışlı ama ben de cinsel olarak hiç bir istek yok artık çok bunaldım aynı sorunlaro yaşayıp çözmüş olanlardan yardım bekliyorum lütfen artık başka birşey düşünemez oldum gerçekten çok çaba sarf ediyorum ve düzgünce yoluna girsin istiyorum

Psikiyatri degil psikologdan diyorum ben. Nasil bir tedavi uyguladi? Isteseniz ozelden yazin. Ben de sizin gibiydim. Kendi kendime yendim ama acı devam ediyordu. Terapilerle normale döndüm.
Merhaba bende vajinismusu yeni yendim bugün alttan vajinal muayenede doktor yenemediğimi kasıldığımı söyledi eşli birliktelik oluyor ama normal mi ? Doktora yanmam ve kanamadan gittim enfeksyon var dedi

Merhaba bende vajinismusu yeni yendim bugün alttan vajinal muayenede doktor yenemediğimi kasıldığımı söyledi eşli birliktelik oluyor ama normal mi ? Doktora yanmam ve kanamadan gittim enfeksyon var dedi
Kendisi vajinismus tedavisi veriyorsa o sebeple demis olabilir. Yani seni tekrar tedavi edeyim diye.

Benim ilk muayene oldugum doktor cok destekleyiciydi. "Madem yeni yendin seni smear ile yormayayim" dedi.

Ultrason cubugunu soktuktan sonra "Ooo hicbir sey kalmamis, sen halletmissin bu sorunu" diyerek beni destekledi, yukseltti.

Nasil yendigimi sordu, ilgilendi.

Bu gibi durumlarda doktor cok onemli.

Sizinle daha iyi iletisim kurabilecek bir doktor bulmaniz en iyisi olur.

Peki iliski sirasinda bastan sona kadar kasiliyor, acı duyuyor musunuz?

İlişkileriniz acılı olduğu için, devamında da acıyacağını düşündüğünüz için isteksizlik olmuştur. Başlarda bende de oldu. kasmayı bıraktığınızda ağrı geçer, zamanla zevk almaya da başlarsınız. zevk alınca istekli de olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…