Vajinismus u yenemiyorum yardım ?

ecio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
7
0
24
Arkadaşlar merhaba 1 aylık evliyim cinsel ilişkiye hala girmedim ilk başlarda asla izin vermiyordum kasiyordm kendimi şuan içine alabiliyorm doktor önerileriyle kremlerle falan bisekilde yarısından fazla girdi fakat kızlık zarına yaklaşınca canım çok acıyor ve itiyorm zar biturlu patlamadı napmam lazm önerileriniz varmı

Sanırım kızlık zarı çok geride tamamı girerse patliycak çarptığını hissediyorum çünkü çok aciyor
Kızlık zarı geride olan bi yapı değil. Patlayan bi yapı da değil. 2 cm içeride olan bi yapı için 4-5 cmlik penis yeter zaten hadi minimumu zorlarsak. Tamamının girmesine falan gerek yok yani. Siz kendinizi kastığınız için muhtemelen kas kasılmasını hissediyorsunuz

Peki bu kanama nasıl oluyor patlamiyorsa

Peki bu kanama nasıl oluyor patlamiyorsa
Patlama kelimesini silin kafadan yav dağ ayısı erkekler gibi. Kanama çoğu zaman kendinizi kastığınız için tahriş kanaması oluyor. O da çoğu zaman öyle foşur foşur bi kanama değil. Rahat olan, korkusu olmayan kadınlarda kanama olmuyor bile

Anladım iste benim sorunum da şu diyelimki penis 7 cm 5 cm rahat giriyor geri kalan 2 cm de ağrı çekiyorum

Patladı patlamadı patlicak falan aaaaaaa bu ne be. Bu nasıl bir üslup dağda mı yetiştiniz ? Düzgünce öğrenin şunları patlayan bir şey değil kızlık dediğiniz şey. Kitap açmıyosun madem git google aç iki dk bi cinsel eğitim al .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…