- 7 Mayıs 2015
- 12
- 2
- 32
-
- Konu Sahibi perlavistam
Reklam kokusu geliyor..5 dakka hersey bittii....Merhaba bayanlar. Ben 2 sene 2 aylık evliyim ilk seneden sonra hiç ilişkiye giremedigim için cinsel işlev bozukluğu merkezinde tedavi oldum 3 ay gittim geldim parmak egzersizleri süper ilerledi çok rahattim fakat Penis e geçince yapamadık Dr a gitmeyi bıraktık öyle bekledik sonra geçen hafta yine bunalmisken bu sayfaya baktım smob isimli kullanicinin hikayesini okudum allah 1000 kere razı olsun . Eşime bide bunu yapalım dedim ilaçları almış Kocam getirdi ben umutsuzdum yine ama inanın 5 dk da hiç bişey duymadan bitti ben mutluluktan ağlayarak banyo yaptım şimdi 2 gün olcak yapali biraz acıyor onun için pazar gününe kadar beklicez 2. Icin 5 dk için bi ömür gitti ama buna da şükür
Reklam kokusu geliyor..5 dakka hersey bittii
Size göre reklam olabilir bem reklam dediğiniz 5 dk için kendimi yedim bitirdim fikrinize saygilar
dik durarak zıplayın mııııı
ne kadar ayrıntılı anlatmışsınız hiç kasmadan
şaşırdım
yalnız ilaç v.s. adı vermek yasak
bide bölümü başka..
Ben sorunumu yendim çok şükür insanlara yardimci olmak için üye olup yazdım gerisi sizin vicdaniniza kalmış çekmeyen bilemez haklisinziHazirlamasi 50 dk
Sonucu 5 dk bisey olmus. Reklam gibime geldi. Herneyse mutluluklar.
Sağol canım yeni oldugum için buraya yazdım bilmiyorum cunkuhahaha :)
canım vajinusmus kısmında böyle rahat yazılıyo herkes tam anlasın diye de olay bdv de olunca garip geldi tabii
İlaç ismi vermek yasak. Reklam yaptığında çok belli.Bu arada reçeteyi yazim sakin aman ise yarar mı demeyin 5 dk diyorum size oldu bitti çok şükür ilaçlar 150 falan tutuo verdigimiz 500 600 Dr parasindan iyidir
Şimdi ilaç isimlerini yazim
1 kuiflex 200 mg 2 adet yutulack
2 buscopan 1 adet yutulacak
15 dk bekle
3 1 kutu vazelinin sıcak su da legende eritip 15 dk suda oturulacak
4 5 dk sıcak su torbası bacak arasında durcak
5 xylocaine sprey vajina ağzına sıkılıp 5 kere 10 dk bekle
6 tekrar torba koy 5 bekle
7 tekrar spreyi 5 kez sık 15 dk bekle
8 emla krem sur 4 nohut kadar vajinanın içine doğru ve eşinin üstüne çık
Dik durarak ziplayin yoksa yirtilmaz kızlar
Iste bu kadar
evet canım garip geldihahaha :)
canım vajinusmus kısmında böyle rahat yazılıyo herkes tam anlasın diye de olay bdv de olunca garip geldi tabii
Yeni üye oldum bimiorum yazılı mu diye ama burdan okuduğum da yaziodu böyledik durarak zıplayın mııııı
ne kadar ayrıntılı anlatmışsınız hiç kasmadan
şaşırdım
yalnız ilaç v.s. adı vermek yasak
bide bölümü başka..
Su içiyordum ağzımdan burnumdan geldiEsinin ustune cikip dik durarak ziplamak ne la?
Kamasutrada bilem yok bolesi.
Ne kadar saptiriyorsunuz yahu allah rızası için yardım etmek istedim niye böyle yaparsanız bilmemEsinin ustune cikip dik durarak ziplamak ne la?
Kamasutrada bilem yok bolesi.