Vajinismus tedavisinden sonra kürtaj...

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.114
6.884
398
Temmuz ayında vajinismus tedavisi oldum eylülde hamile oldığumu öğrendim ama dün kalp atışı için gittiğimde boş gebelik yaşadığım söyledi başka doktora gittim o da aynısını dedi.Kendiliğinden düşmezse kürtaj dediler ama çok korkuyorum vajinismus geçmişim var ya aynı kabusu yaşarsam kürtajdan sonra tekrarlarsa diye.Araştırma hastanelerinde narkozlu mu yapıyorlar bilgisi olan var mı ?

Allah yardimcin olsun cok üzüldüm ☹☹☹☹ uyuşturarak yaparlar korkma gelismelerini buraya yazarmsn bende vajinimustum yendim 2 gun oluo korunmuyorz

Canım bir şey olmaz korkma, kürtajda uyuturlar muhtemelen zaten.. Ben de tedaviyle yendim ocak ayında, şimdi hamileyim. İnan yendikten sonra kaç defa alttan ultrason baktırdım, kimi can yaktı ağladım kiminde hiç acım olmadı. Hamileliğimde mantar var diye doktorum alttan baticonla gazlı bezle müdahale etti canımdan can koptu ve ilişkiye de ara vermiştik ilk 3 ay.. Korktum yine önceye dönerim yapamam diye ama yapabildim, sorun olmadı. Bir kere beyin yendi mi geri dönmüyor sakın endişe etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…