vajinismus tedavisinde DENİZ ÖZER ERYILMAZ...

casper0203

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
1
0
1
1 yıllık evliliğim süresinde vajinismus la baş etmeye çalıştım, Deniz Hanımla tanışana kadar.. Birçok vajinismuslu bayan gibi tedavi olmayı hep erteledim, kendi kendime yenebileceğimi zannettim, ama her seferinde gözümde dahada büyütüp, daha çok çaresizliğe sürüklendim.Bir tanıdığımız Deniz Hanımda tedavi gördüğünü ve 2 seansta problemden kurtulduğunu söyledi. Ancak benim kendime güvenim o kadar azdı ki, ben kesinlikle 2 seansta bu problemden kurtulamam diyordum. Ama oldu.. hemde 2, seansta bu problemden tamamiyle kurtuldum.
Deniz Hanım ın söylediklerini dikkatlice dinleyip , ne dediyse harfi harfiyen yerine getirdim.
Ben bu problemi 2, seansta yendiysem , herkes yener diyorum. Çünkü , 1 yıl boyunca kesinlikle bu problemi yeneceğimi hiç düşünmemiştim..Psikolojim allak bullak olmuştu.
Birçok tedavi yöntemini araştırmıştım, milyarlarca lira para isteyen , saçma sapan yöntemlerle tedavi ettiğini idda eden yerler var, sakın aldanmayın.Deniz Hanım ın aldığı ücret de oldukça makul.Sizinle konuşmaya başladığı andan itibaren kendinize güveniniz geliyor.
Gözünüzde büyütmeyin sakın, korkulacak gerçekten hiç bir şey yok. Tedaviyi ne kadar ertelerseniz, problem o kadar büyüyor..
Bir gün bu cümleleri kuracağımı , korkulacak bir şey yok diyebileceğimi hiç düşünmezdim.Ama oldu..

Deniz ÖZER ERYILMAZ (ÖZEL YAŞAM ATÖLYESİ) randevu almak için 0232 463 93 72

fiyat ne peki arkadaşım en önemli seyi yazmamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…